2777
2789
عنوان

کسی بوده که شوهر بد اخلاقش بعدا خوش اخلاق شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 75 پست
من ۲۸ اون ۳۴۴ ساله ازدواج کردیم غرغرو بد دهن توهین میکنه بهم تحقیرم میکنه عصبی عه پول درست حسابی هم ...

واقعا متاسفم عزیزم منم همین شرایط و خیلی بدتر دارم ازش بریدم دلم میخواد توان داشتم تمومش میکردم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من خیلی بداخلاق بود خیلی باهاش کنار اومدم هرچی تحقیر و توهین و بی احترامی کرد جوابشو ندادم. همیش ...

مثل من اصلاً درست نمیشن تاز خودش میگه میخوام هر روز بدترم بشم ای کاش خدا خودمو بچه هامو نجات بده 

فکر نکنم ..تنها تغییری که کرد توی این سال ها اینکه خیلی حرف میزنه😂😂اوایل ازدواجمون همیشه توی خونه ...

وای اینم خیلی حرف میزنه البته همشم غر

از صبح تا شب من خودم برام جای سواله چطور دووم میاره انقد به همه چی بدبین باشه و بدی هارو ببینه

خسته و دلشکسته...

واقعا متاسفم عزیزم منم همین شرایط و خیلی بدتر دارم ازش بریدم دلم میخواد توان داشتم تمومش میکردم

ای کاش میشد آدم بیخیال باشه تنها راه مقابله و تحمل این آدما بیخیال بودنه ولی بیخیال بودن خیلی توان و قدرت میخواد

خسته و دلشکسته...

مثل من اصلاً درست نمیشن تاز خودش میگه میخوام هر روز بدترم بشم ای کاش خدا خودمو بچه هامو نجات بده

دقیقا شوهر منم همینو میگه بعدم تهدید میکنه شرایطو از اینی که هست برا خودت سخت نکن زندگی خودتو خراب نکن انگار الان شرایطم خیلی راحته

خسته و دلشکسته...

نه شوهر من بشدت بد اخلاق مثلا خودش تغیر داد اگ چیزی باب میلش نباشه همون سگی میشه که بود اخلاق بد در ...

آره خیلی وقتا میام مث خودش رفتار کنم با خودم میگم مگه تو از این رفتارش متنفر نیستی

منو تبدیل کرده به یه آدم افسرده بی انگیزه و نشاط

خسته و دلشکسته...

آره خیلی وقتا میام مث خودش رفتار کنم با خودم میگم مگه تو از این رفتارش متنفر نیستیمنو تبدیل کرده به ...

دقیقا همین روی شما قطعا تاثیر میزاره ادم ب خودش میاد میبینه با اون ادمی که از قبل بود چقدر فرق کرده منم الان عصبی پرخاشگر تندخو شدم

دقیقا همین روی شما قطعا تاثیر میزاره ادم ب خودش میاد میبینه با اون ادمی که از قبل بود چقدر فرق کرده ...

من فعلا مث اون نشدم ولی تحملم خیلی کم شده قبلا راحت گذشت میکردم ازش ولی الان دیگه نمیتونم 

خسته و دلشکسته...

وای اینم خیلی حرف میزنه البته همشم غراز صبح تا شب من خودم برام جای سواله چطور دووم میاره انقد به همه ...

شوهر شما مثل همسر من خیلی وابسته به مادرش بوده و هست

و اونجا که بوده لابد پر جمعیت بودندو حسابی بهش خوش میگذشته حالا که  ازشون جدا  شده هنوز اون تعلق و وابستگی و روز های خوش  در ذهنش هست .و حالا و قتی میاد پیش شما محیط براش  ساکت و دلپذیر نیست .  بهش فرصت بده و گفتم بهتون کاری کن که خونه شما بیشتر خوش بگذره وموزیک بزار و انرژی مثبت بده و حرف منفی اصلا نزن