2777
2789
عنوان

تختم رو جمع کنم زشته(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 34 پست
نرن پشت سرم حرف بزنن؟

من با وجود اینکه تک دخترم کلا تخت نخریدم....

چون مستاجرم از طرفی زیاد جا میگیره....از اول رو زمین میخابیم

حتی هتل و...بخایم بریم نمیتونیم رو تخت بخوابیم رو زمین میخابیم🫠

واقعا؟چون تجربه ندارم میپرسم.چرا اذیت میشم؟فرقش چیه؟

تو بلند شدن و دوباره دراز کشیدن   هفته ی اول درد داری دیگه    تخت باشه یه کم بلند تر باشه از سطح زمین راحت تری 

اتفاقا بهتره که مهموناتم نمیان تو اتاق جمع بشن که معذب بشی 

میدونی بعدش قراره چقدر نفخ کنی؟ ! 

😐😐😐 ببخش ولی این حقیقتیه که باید باهاش روبرو بشی 

نفخ کنی بعد نمیتونی هر لحظه پا بشی بری دستشویی که 😅😅😅😅😪😪😪😪 

البته اگه سزارینی هستی 

من زایمان طبیعی تجربه ای ندارم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میان عیادتم به هرحال خودم و بچمو ببینن.

ما برای بچه اول تختم تو اتاق خوابم موند ولی یدونه تو هال  لحاف تشک انداختم که کسیاومد برم اونجا.  مهمونی هم روز سیزدهم گرفتیم دیگه جامو جمع کردیم رو مبل نشستم.  

برای بچه دوم تخت رو آوردیم تو هال.  کسی هم نیومد چون کرونا بود سه چهار نفر اومدن فقط.  

باز ببین موقعیت خونت چجوریه.  یامثلا از خونه مامانت اینا تخت یه نفره بیار واسه اینکه راحت پاشیو بشینی مخصوصا اگه سزارینی.  ولی جا انداختن هم زشت نیست. به نظر من که زشت نیست.  مهم راحتی بچه و خودته.    

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نرن پشت سرم حرف بزنن؟

خب چه بهتر.  گناهاتو می شورن🤣

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وای این چ کاریه با اون وضعیت هی بخوای تشک جم کنینکن

جمعش نمیکنم که ۱۰روز میخوابم روش

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐