2777
2789
عنوان

دلم گرفته اصلا اروم ندارم

51 بازدید | 3 پست

بچم چندروزه مریضه ۳ بار بردیمش کلینینک کودکان امپول زدن دارو نه داروشو میخوره نه غذا فقط یکم مایعات بزور میخوره فقط بهونه میکنه امروز هم اسهال شد که دکتر گفت میشه طبیعیه دارو داد از قبل ولی هی پوشکش کردم هی عوض کردم سری اخر نزاشت پوشکش کنم فقط شورتشو پاش کردم الان اسهال شده خوابیده نمیزاره در بیارم جیغ میزنه میخام برم سمت شورتش خواب وبیداریه چکار کنم دلم گرفته

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم سخته ولی میگذره ویروس گرفته باید دورش بگذره نذار بدنش کم اب شه

اب نمیخوره نمیدونم چکار کنم ابمیوه نمیخوره از وقتی اسهال شده دیگه نمیخوره قبلش میخورد 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد