2777
2789
عنوان

من چرا انقد عذاب وجدانی ام به پسره پیام دادم 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 66 پست
ن تو احمق نیستی و دلتنگی طبیعیه و جزو مراحل جداییه. منم دلم شکست و غرورم له شد ولی عین چی دلتنگ میشد ...

واقعاااا بعدش برات عادی شد؟؟ الان دیگ هیچ حسی بهش نداری؟؟

خداروشکر خیالم راحت شد 

بعد اون تونستی ب آدمای دیگ اعتماد کنی؟؟

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

اولین تماسم اولین ابراز علاقه اولین ها 😭😭 خداراشکر اولین دیدار نرسید و اولین دیتمو حروم نگردم

ینی باهاش وارد رابطه نشدی ؟ 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنم بازم تکرار میکنه آدما عوض نمیشن تا خودشون نخوان این حتی گردن نمی‌گیره ک خیانت کرده بعد عوص بش ...

خوب وقتی خودتم اینو میدونی چرا عذاب وجدان میگیری 

زودتر کات کن 

پیوند های قدیمی با شکل گیری پیوند های جدید می‌ شکنند  https://daigo.ir/secret/71666606131

اره ب خودم گفتم حالا اون گفت و دلتو شکست ولی تو ک نباید مثل اون میبودی. اره جنس ما مث اونا نیس ما وج ...

تو مثل اون هم نبودی هیچ وقت مشخصه دلت رو بدجور شکونده بود ک ب اون مرحله رسیدی .

دقیقااااا این فهمیده من عذاب وجدانی هستم اونسری ( ک خیانتشو رو کردم)درومد گفت  اگ بری هیچ وقت نمیبخشمت تو کل عمرم 😐

واقعاااا بعدش برات عادی شد؟؟ الان دیگ هیچ حسی بهش نداری؟؟خداروشکر خیالم راحت شد بعد اون تونستی ب آدم ...

الان بهش حس نفرت دارم 😂 یمدت خیلی نفرینش میکردم الان کمتر شده. نمیتونستم ب کسی اعتماد کنم یکی دوبار اعتماد کردم ولی باز شکست. وارد رابطه نشدم بعدش ولی خب خداروشکر بعدش بازم کراش زدم چندین بار و حداقل فهمیدم هنوز دلم زنده ست و میتونه از بقیه خوشش بیاد و اون تنها عنی نبود ک ب چشمم بیاد. 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
ینی باهاش وارد رابطه نشدی ؟

۳ ماه معمولی دوست بودیم بعد ۶ ۷ ماه مجازی طی این مدت قرار بر این بوو ی تاریخی برم ببینمش که کم کم متوجه ی چیزایی شدم که گیج شدم ۲ تا پیج یه دختری رو فالو میکرد طوری ک دختره پیج کاریشم لایک میکرد

رفتم پیویش گفتم این کیه؟ گفت نمیدونم دختر خاله  ی فلانیه قبلا صحبت میکردیم درحالی ک  بعد چن روز دیدم اینا بازم باهم چت میکنن(دختره پست های پیج کاریشو هی لایک میکرد)

وبعد دستش تو گپ ها رو شد ک با دخترا حرف میزد ببین ب دخترا میگ عزیزم جونم یا مثلا میگ چقد سفیدی چشات سگ داره اینطوری 🥲

تو مثل اون هم نبودی هیچ وقت مشخصه دلت رو بدجور شکونده بود ک ب اون مرحله رسیدی .دقیقااااا این فهمیده ...

اره ببین جوری دلمو شکست ک من ب جنون رسیده بودم سرگیجه های بد داشتم فک میکردم الانه دیوونه بشم فشار عصبی و روحی بدی بهم وارد شد و زد ب جسمم. تا هشت ماه دست و پاهام میسوخت و بعد اون اومد منو ریپلای زد طلبکارانه ک مثلا بگه من کامنتت ک درباره م بد گفتی دیدم و قضاوتم کردی 🤦 خب منم دیگ سیمام قاطی کرد 🥴

الان بهش حس نفرت دارم 😂 یمدت خیلی نفرینش میکردم الان کمتر شده. نمیتونستم ب کسی اعتماد کنم یکی دوبار ...

وای این حس هزاران بار تقدیم تو باد خیلی خوبه واقعا 😂😂

من از این میترسم ک دیگ کسی ب چشمم نیاد و هی یاد اون بیوفتم و کسی مث اون نشه

ولی وقتی یاد کاراش میوفتم متنفر میشم ازش

اره ببین جوری دلمو شکست ک من ب جنون رسیده بودم سرگیجه های بد داشتم فک میکردم الانه دیوونه بشم فشار ع ...

یا خداااااااا دخترراین رسما تورو شکنجه روحی روانی  شدید  و همینطور جسمی داده .

ای خداا ما دخترا چقد ساده ایم بخداااا چقد 

بعد تازه عذاب وجدان هم گرفتییی. 

نگران نباش خدا خودش ب اندازه کافی میزاره تو کاسه‌ش

هرچی هم بهش گفتی حقش بوده 

وسواس دارم وسواس شدید . آره کات میکنم برام دعا کننن عزیزم

اوکی 

ایشالا موفق باشی و بتونی سریع فراموشش کنی و ارامشتو برگردونی 

پیوند های قدیمی با شکل گیری پیوند های جدید می‌ شکنند  https://daigo.ir/secret/71666606131

۳ ماه معمولی دوست بودیم بعد ۶ ۷ ماه مجازی طی این مدت قرار بر این بوو ی تاریخی برم ببینمش که کم کم مت ...

عجببب ببین واقعا اینجور تحقیقات خیلی مهمه منم چن باری از پسرایی خوشم اومده ولی دیدم دختر زیاد فالو دارن از چشمم افتادن. تو چ گپی چتاشو خوندی مگ تو هم عضو بودی.

ببینم تو اول بهش پیشنهاد دادی یا اون 

اوکی ایشالا موفق باشی و بتونی سریع فراموشش کنی و ارامشتو برگردونی

ممنوووون عزیزم انشالله هرجا هستی همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه😍

عجببب ببین واقعا اینجور تحقیقات خیلی مهمه منم چن باری از پسرایی خوشم اومده ولی دیدم دختر زیاد فالو د ...

قضیه ش طولانیههه اگ میخواییی تو درخواست بدم برات بگم .

میدونه اینجا میام قبلا چن بار اومد می گفت کاربریت چیهه 

وای این حس هزاران بار تقدیم تو باد خیلی خوبه واقعا 😂😂من از این میترسم ک دیگ کسی ب چشمم نیاد و هی ی ...

منم همینطور بودم و شاید اگ اون حرفارو بهم نمیزد هیچ وقت از چشمم نمیفتاد. ولی الان تا میخاد تو ذهنم بیاد کسی مث اون نمیشه سریع یادم میاد چی بهم گفت. اره ببین چند باری حتی انقذ خوشم اومد که خاستم برم خودم پیشنهاد بدم 😂 ولی مثلا طرفام یا متاهل دراومدن یا تو رابطه و من دیگ جلو نرفتم. الانم از یکی دو نفر دیگ خوشم اومده میخام بهشون پیام بدم 😂 اون نکبتو خودم بهش گفتم و بدجور طردم کرد و من فک کردم زندگی تموم شده ولی الان حداقل انقد قویتر شدم ک اگ ب کسی پیشنهاد بدم جوابش منفی باشه دیگ خودکشی نکنم و ب شصتم بگیرم.