2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون

41 بازدید | 5 پست

سلام من دخترم ۱۸ سالمه

تو سن کم پدر و مادرم از هم جدا شدن و پدرم بخاطر کارش نمیتونست کنارم باشه و زن گرفت

تا وقتی که زن نداشت انگار خودم مادر بودم و کارای خونه رو دوش خودم بود

وقتیم که زن گرفت کلا ۳ ماه اخلاقش خوب بود و بعدش میگفت شما نجس هستید و اگ خوب بودید که مادرتون نمی‌رفت و شما حروم زاده هستید و معلوم نیست پدرتون کیه و ...

و کاری کرده با بابام ک دیگه ب ما گوش نمیکنه و اونو قبول داره

خواهر و برادرم اذیت میکنه:)

و حتی من امروز از ساعت ۵ تا ۸ شب رفتم واسه کاشت ناخون کلی اذیتم کرد و ... بعدشم ک برگشتم خونه گفت معلوم نیست با کدوم پسری میری بیرون هزارتا چرت وپرت

و اینم بگم تو این سن کم اندازه ی آدم ۴۰ ساله دارم کار میکنم و دانشگاه نرفتم:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر شرایطش داری برو یه شهر دیگ اونجا کار کن پول در بیار برای خودت مستقل شو.. پس اندازی داری؟

اصلا شرایطش ندارم و خانواده خیلی سختگیری دارم درحدی که نمیتونم ی ساعت برم بیرون و باید ب هزار نفر جواب بدم ک کجا میرم

پس انداز نه

اصلا شرایطش ندارم و خانواده خیلی سختگیری دارم درحدی که نمیتونم ی ساعت برم بیرون و باید ب هزار نفر جو ...

خانواده منم همینطورین ی ناخن ساده بلند میکنم مجبورم میکنن بگیرمش. در این حد سعی کن کار میکنی پس انداز کنی بری ی شهر دیگ مستقل شی تنها راهم همینه