2777
2789
عنوان

هم زدن هم شکایت کردن جالبه

109 بازدید | 12 پست

چندماه پیش شوهرم تو باشگاه سر یک کفش ک یک وحشی فحش میداده کدوم خری کفششو گذاشته اینجا و شوهرم رفته گفته چته داد میزنی و دعواشون شده بقیه جداشون کردن چند وقت بعد داداش هرکولشو اورده اومده گفته تو چی زر زدی و فحش دادی شوهرم گفته داداشت اول شروع کرده بزار حرف بزنیم بعد اونم فحش زیر بالا داده اون شوهرم گفته هرچی گفتی ب خودت گفتی بعد اون وحشی با مشت زده تو شقیقه اش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هالتر میخواستن بزنن ب سرش ک بقیه جدا کردن 

وقتی اومد خونه سرش باد کرده بود ی چشمش پرخون تار شده بود حتی کلی مشت تو سر و شکم زده بودن همه گفته بودن چرا تو نزدیشون شوهرم گفته بود چون پدردوتا بچه ام بعد رفت شکایت و دیه بریدن اونا گفتن ما نمیدیم بعد شوهرم رفته دادگستری حالا هنوز جواب دادگاه نیومده کی تشکیل بشه ولی جالبه اونا رفتن شکایت کردن ک این اقا ب ما فحش دادن

بگن در هرصورت چون شما زودتر حکمو گرفتین باید دیرو پرداخت کنن فحشم باید مدرکو شاهد ببرن مگه نه همه به بهانه فحش دادن میزدن ملتو میکشتن اینا از ترسشون این راهو انتخاب کردن کاریم نمیتونن بکنن

شوهرت الکی پریده وسط

اصلا نپریده وسط داشته بهش میگفته تو اونروز نبودی ک برادرت چ رفتاری کرده بزار صحبت کنم اونم گفته جد و ابادتو فلان شوهرمنم مرد نمیتونسته ساکت بمونه که گفته هرچی گفتی همون ب خودت اونم کوبیدا تو سرش و دوتا داداشا با مشت و لگد زدن تا باشگاهیا اومدن جدا کردن شوهرمن فقط خم شده سرشو گرفته