2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درساتو نذار شب امتحان 

اروم اروم بخون

چون برا کنکورم نیازشون داری

وقت کردی هر درسی رو واسه امتحانت خوندی کم کم تستاشم بزن از کم شروع کن تا هم تست زنی یاد بگیری هم یادگیریت عمیق تر شه

اینطوری هم واسه امتحانات میخونی هم کنکور 

موفق باشی❤️

از لحاظ درس میخوای یا زندگی

هر دو هم حوصله درس خواندن ندارم هم سردرگمم از لحاظ درسی

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

به سؤالایی که دبیراتون میدن اکتفا نکن و خط به خط کتابو بخون

نذار جمع بشه

فکرنکن وقت هست فرصت داری میتونی نخونی؛ مخصوصا چون تجربی هستی.. 

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

با توجه به تجربه خودم : تازه وارد یه دوره جدید شدی  و  با درسای جدیدی روبرو شدی ، هیچ اشکالی نداره که استرس بگیری برای نمره ی کم یا سختی درسا ، تا یکی دو ماه اول عادیه که نمره هات کم باشن یا درسارو نفهمی یا کند پیش بری ، ولی تلاشتو بکن و مهمتر از همه اینکه خودت و سلامتیت از همه ی اینها مهمترین پس خودت رو اولویت بزار🌱

ببین عزیزم  رشته سختی رو انتخاب کردی سعی کن بفهمی درست رو نه اینکه حفظ کنی از تخیلاتت هم خوبه استفاده کنی و اینکه اگر واقعا هدف داری تموم حاشیه های زندگیت رو فدای هدف کن