کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شماره دختره رو بردار بهش بگو دوتایی تون رو همزمان داره
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
خدا کنه اوکی شمآخه یه طوریه که همیشه جلو چشمامهاگه ازدواج کنه باهاش منم باید برم عروسیشونیعنی انقد ب ...
اخ منم
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
طرف میدونه دوسش داری بازم با یه دختر دیگه حرف زده؟؟
منم همین مسئله برام پیش اومد ولی خب چون طرفم اصلا از حس من خبر نداشت اونقدرا خودمو درگیرش نکردم و الانم دیگه برام مهم نیست
تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛. در شبی از تاریخ که این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت.... تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂