2777
2789
عنوان

هفت ساعت درس خوندن

174 بازدید | 12 پست

کالری میسوزونه؟؟؟ 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

فسفر میسوزونه😂چیزی نیست بابا من بدبخت روزی ۱۹ الی ۲۰ ساعت میخوندم🤣

فسفر برام مهم نیس میگم کالری میسوزونه واسه لاغری یا نه🤣🤣

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا ربطی نداره به لاغری تازه اگه برای کنکور میخونی با استرس اینا صد در صد وزنت بیشتر هم میشه

من شروع کردم برای کنکور ۴۹ کیلو بودم بعد کنکور شدم ۵۹ کیلو فقط یه سال هم گذشته

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

نه اصلا اتفاقا اگه تحرک نداشته باشی و تو خونه فقط بشینی درس بخونی  اضافه وزن می گیری خیلی زود حتما راه برو موقع درس خواندن اینطوری حداقل وزنت ثابت می مونه 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

جدی میگی؟ چجوری اینقد میخونی؟

من چون دوازدهم شروع کردم برای کنکور خوندن خیلیییی عقب بودم تقریبا تا بهمن تا ۲۰ ساعت بدون شک میخوندم

بعد بهمن اصلا دیگه بدنم نمیکشید شد روزی ۱۶ ساعت

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

اینقدر خوندی بعد مامایی اونم آزاد ؟رتبه ۳۴۰۰۰؟

اولا رتبم ۲۵ هزار بود

ثانیا تو بشین بخون ببینم چه گوهی قبول میشی

تو عقب افتاده همون نهم شوهر کردی بعد میای راجب کسی که این همه درس خونده نظر میدی؟؟؟؟؟

گربه دستش به گوشت نمیشه میگه پیف پیف بو میده

خودت بخون ببینم حمالی قبولت میکنن بعد بیا گوه بخور

ممنون میشم اگه عقده ای هستی پیامم ریپ نکنی😊

اولا رتبم ۲۵ هزار بودثانیا تو بشین بخون ببینم چه گوهی قبول میشیتو عقب افتاده همون نهم شوهر کردی بعد ...

با اونیکی اکانت جوابمو میدی واقعا خسته نباشی😂

دوما ۲۵۰۰۰ کاملا مشخصه شل و ول خونده

سوما من ترازم بالای ۸۰۰۰ بود رتبمم ازت کلی بهتر بود به چیت حسادت کنم؟ 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

اولا رتبم ۲۵ هزار بودثانیا تو بشین بخون ببینم چه گوهی قبول میشیتو عقب افتاده همون نهم شوهر کردی بعد ...

ترازت ۶۰۰ تااااا ازم کمتره ☆☆☆☆☆☆☆☆☆

رتبه ام تقریبا نصف رتبه شماست>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

درسم بهتره

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!