2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اولین باره اینجوری شده حالشم خوبه داره بازی می‌کنه اول مدفوعش سفت بود بعد اون آبکی شد بعد اونم ...

اولا نگران نباش 

من زیاد دیدم ۳تا بچه دارم  بعد خونه صورتی روشن بود یاتیره؟

ب چیزی حساسیت نداره؟

ببین مدفوعش سفت بود بعد آبکی شد بعدشم جداگانه خون اومد اصلا درد هم نداره داره بازی می‌کنه نمیدونم یه ...

خوب شاید اولش که شکمش سفت بوده پشتشو زخم کرده باشه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

نوه خاله منم همینطوری شده بود رفت دکترخداراشکر خوب شد حالا اینکه چطوری نمیدونم انشاالله بچه شماهم خوب میشه فقط ببرش دکتر 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

اولا آروم باش دوما یبوست بوده و بله برا خودمم پیش اومده یکم قوی باش این نگرانی چیه فردام بری دکتر میگه نزار یبس بشه همین 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

سلام عزیزم.

اینجا نینی سایت هست. یک مشت بچه ۱۴ساله بیخود نگرانت می‌کنند.

اگر دفعه بعدی هم تو مدفوع خون دیدی، یک سر برو دکتر. 

اصلا لازم‌ نیست امشب و فردا بدو بدو بری. مگر مجدد تکرار بشه.

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
سلام عزیزم.اینجا نینی سایت هست. یک مشت بچه ۱۴ساله بیخود نگرانت می‌کنند.اگر دفعه بعدی هم تو مدفوع خون ...

سلام ممنون عزیزم نه خدارو شکر ندیدم دوباره فک کنم من زیادی نگران شده بودم آخه اون روز بچم. زیاد چیزای سفت خورده بود معذرت می‌خوام اینو میگم تو مدفوعش دونه سیب بادام زمینی تخمه .....کلا چیزای سفت بود که هضم نکرده بود فردای اونروزم یه رگه کوچک خون هنگام دفع داشت  دیگه خوب شد بعدشم اینم یادم رفت خونه بابام که بودم صبح تا شب فقط پنیر خورد هم لاکتیکی هم خشک یبوست بود بچم بیچاره وگرنه همیشه رنگش معمولیه