2777
2789
عنوان

بچها یازدهم تجربیم همچی دارم

64 بازدید | 14 پست

یه عالمه کتاب کمک درسی هرچی کتاب تست یه عالمه کلاس نوشتنم ولی حوصلم نمکشه

بخونم الان مدرسه زیست پرسش دارم یه عالمه کتاب دارم براش ولی حوصلم نمکشه بخونم😐😐😐😐

اره نخون مثل من بدبخت شی😊

دو روز دیگه از خانوادت فقط فحش بخوری

البته من دوازدهم روز ۱۸ ساعت خوندم آخرش شد مامایی آزاد نخونی مثل من میشی

میخوام حرف بزنم میگن خاک تو سرت دولتی هم نیاوردی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن خیلیا شرایط تورو میخان تا بی وقفه بخونن

الان تو داری و نمیخونی

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

مشکل همینه چیکار کنم؟ هرچی بگی الان باز کردم جلوم همه مدل کتاب مجله جزوه میام حجمش مبینم حوصلم نمیکش ...

الان شروع کنی حجمش کمتره تا دو ماه دیگه

مشاور بگیر 

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

الان شروع کنی حجمش کمتره تا دو ماه دیگهمشاور بگیر

اونم گرفتم هرچقد بهم میگه گوش نمیدم

دست خودم نیست امروز ازمون دادم ترازش دید گفت خرابه خراب کردید حضوری اومدین صحبت میکنیم چهار هزار شیصد شدم

هرچی میگه گوش نمیدم واقعا دست خودم نیست

اونم گرفتم هرچقد بهم میگه گوش نمیدمدست خودم نیست امروز ازمون دادم ترازش دید گفت خرابه خراب کردید حضو ...

مشاور سخت گیر خیلی مهمه

من مشاورم تو تایم مطالعه زنک بزنه گوشی خاموش نباشه یا پیام بده نت باز باشه گوشیو میگیره

خشوبحالت میشه بگی منم چجوری بخونم لطفا

کلی خوندم ولی باز حس میکنم هیچیییی بلد نیستم

ببین باید علاقه خیلی زیاد داشته باشی نسبت به رشتت اگه علاقه قلبی داشته باشی خود به خود تلاش میکنی

از ساعت های کم شروع کن بخون از ۲ یا ۳ ساعت شروع کن هفته بعدش میرسی به ۱۰ساعت