2777
2789
عنوان

دوست دارم خودمو بزنم

83 بازدید | 9 پست

خواهرم دوماهه زایمان کرده 

همیشه از ما انتظار داره که کمکش کنیم یا بچشو نگه داریم 

بچه اولشه میدونم سختشه ولی یه وقتا اونم باید درک کنه 

شوهرش چند روزه رفته سفر کاری این چند روز خونمون بود ک درگیرش بودیم شوهرش امشب میرسه ولی فردا از صب تا شب سرکاره 

فردا من محل کارم تعطیله و قراره مامان بابام برن یه جایی تا شب 

منم فهمیدم تعطیلم گفتم استراحت کنم برم همراه مامان بابام ک دوست قدیمم ببینم همونجاست 

مامانم میگه نیا بمون پیش ابجیت تنهاس ناراحت میشه فلانو اینا میگم منم دوست دارم بیام پیش دوستم میگه نه خواهرت تنهاس با اینکه شوهرش شب از سرکار میاد 🤦‍♀️

من همیشه فدای خواهرام میشم جفتشون بچه دارن و من همیشه همیشه از وقتم از تفریحم از همه چیو باید بزنم براشون... 

حق با منه یا واقعا گناه داره خواهرم؟ 

منی که خواهرم سه باز زایمان کرده هر سه بار مامانم نذاشت برم😐😐😐😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماس

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دم مامانت گرم

چرا می خواستم بچه کوچولو ببینم🤕

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

چه خواهر لوسی. پس زنای قدیم یا مادرای خودمون چیکار میکردن؟ نه بابا فردا اگه با اونا هم نمیری تخت بگیر خونه بخواب. اگه برعکس بود اون میومد کمک؟ 

الان دو ماه گذشته بچه داری رو یاد گرفته دیگه کمک لازم نداره

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

چرا می خواستم بچه کوچولو ببینم🤕

ولش کن حال داری؟ مگه دو روز دیگه میگن دستت درد نکنه، ؟ من بعد زایمان آبجیمو زن داداشم رفتم کمکشون چندین روز موندم کاراشونو میکردم‌. بعدم جفتشون جوابمو دادن

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲