2777
2789

همسرمه عقدیم

رفته بودیم باغ

بعد از رابطه حدودا ۵_۱۰ دقیقه بغلم کرد(بدون دخول)

ولی خب بعد یهو گفت پاشو حاضر شو بریم

هنوز افتاب غروب نکرده بود

حقیقتا منم حس بد گرفتم حس کردم فقط رابطه براش مهمه.

دید ناراحت شدم گفت نمیریم هرموقع تو گفتی اون موقع میریم

منم آروم بهش گفتم کجا میخوای بری عجله داری؟ پیش من حوصلت سر میره؟

اونم جوابش فقط این بود: فکر کردم شاید حوصلت سر بره بخوای بری

گریم گرفته بود اشک ریختم حس میکنم خیلی ناراحت شد اشکمو دید. گفت چرا گریه میکنی؟ با کلی اکراه گفتم وقتی بعد رابطه یهو میگی پاشو بریم حس بدی بهم دست میده. گفت ب.کن در رو؟ گفتم آره. گفت بهت گفتم که. حس کردم ممکنه تو هم حوصلت سر رفته باشه برای همین گفتم

بعد دیدم سردش شده گفتم پاشو بریم

نظرتوت چیه؟ یعنی خیلی چسبیدم بهش؟

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

حق داشتی 

ولی بنظرم منظوری نداشته 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرفی زدین خدایی ادم خودشو در اختیار شوهرش نذاره باید در اختیار کی بذاره الله اکبر

منظورم این بود که بزاره بعد عروسی

تو عقد ک انجام میدید انگار مرد براش عادی میشه سرد میشه نمیدونم.... 

عاشق گربه هام🥺💕آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

منظورم این بود که بزاره بعد عروسیتو عقد ک انجام میدید انگار مرد براش عادی میشه سرد میشه نمیدونم....

خوب بعد عروسی تغییر میکنی؟همون تن و بدن نیست؟اونوقت باید هرروز همه زن بگیرن همه ازدواج کنن چون بعد یه کدت تکراری میشن و سرد و یکنواخت این چ‌حرفیه

خوب بعد عروسی تغییر میکنی؟همون تن و بدن نیست؟اونوقت باید هرروز همه زن بگیرن همه ازدواج کنن چون بعد ی ...

اره دقیقا حق باتوعه :))))

ولی خب بعضیا اینجوری ان عادی میشه براشون سرد میشن

عاشق گربه هام🥺💕آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید