2777
2789

دوست داشتم تا آخر عمر مجرد

توی یه خونه کوچیک و ساده تو شمال زندگی کنم

از ته دل خونه رو بسابم و تمیز کنم( اعتقاد دارم تو زندگی متاهلی مردا لیاقت ندارن که خونه رو در این حد تمیز کنی و از جونت مایه بزاری)

یه شغل ساده داشته باشم

پولامو فقط خرج شکم کنم( آشپزی رو دوس دارم) و با پس اندازش چند سال بیار یه کشور رو بگردم( اگه بشه و تروم بزاره)

من دوست ندارم خونم لاکچری باشه

یا برای لباس دنبال مد باشم و همش لباس بخرم

میکاپ دوس ندارم میخوام پوستم نفس بکشه

اطرافیانم و گلچین کنم و با هر کس واقعا خوش میگذره و قبولش دارم رفت و آمد کنم و براشون سنگ تموم بزارم

اخلاق گند هیچ کسو تحمل نکنم و اصلا سازش بلد نباشم

نه اینکه به زور با فامیل شوهر ، مادر، پدر رفت و آمد کنم

بیرون رفتنای خدایی رو دوس ندارم دلم میخواد تو خیابون و بازار ساعتها بگردم و مردمو نگاه کنم

چ قشنگ نوشتی

بازم از اینا بنویس🥲

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم آرزوی تو رو زندگی میکنم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چه عالیییی😍انشالله همیشه شاد و سالم باشی

ممنون

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......