2777
2789

اگه جایی گیر باشم بله 

به بچه شون کمک نکنن به کی کمک کنن؟

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ سالمه خودم کار میکنم اما اره اگه نیاز داشته باشم انتظار دارم کمکم کنن ( البته اگه داشته باشند ) 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اره وظیفشونه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بله

مگه نزدیک تر از پدرو مادر دیگه کی رو داریم، من هروقت نیاز داشته باشم قرض میکنم،  یا بلاعوض میگیرم

هر وقتم اونا نیاز داشته باشن قرض میدم بهشون 

۳۴ سالمه، از سال ۹۲ مستقل هستم و ازدواج کردم 

اگه جایی گیر باشم بله به بچه شون کمک نکنن به کی کمک کنن؟

خانواده من چنین کاری نمیکنن میگن خودت کار کن ما هم پولی ازت نمی‌گیریم با اینکه تک فرزندم 

کاربر اقام 

۲۰ سالمه خودم کار میکنم اما اره اگه نیاز داشته باشم انتظار دارم کمکم کنن ( البته اگه داشته باشند )

مگه میشه آدم نیاز نداشته باشه با این گرونی سرم سام آور هر چقدر هم کار کنی هیچ کاری نمیتونی بکنی 

کاربر اقام