2777
2789
عنوان

داداشم یه هفته میشه ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 63 پست
دوس دختر داره صد در صد منم دوس پسرم بم میگه کش موتو بده بندازم دستم

جدی 

بهش میگم کش رو بده من موهامو ببندم میگه بهش دست نمیزنی دوباره امروز ازش سوال کردم دوس دختر داری علت این کارت چیه بهم گفت به تو چه 

پس صدرد صد داره 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

جدی بهش میگم کش رو بده من موهامو ببندم میگه بهش دست نمیزنی دوباره امروز ازش سوال کردم دوس دختر داری ...

خب تو هم دوس پسر بگیر بهش بگو به تو چه😐😂😂😂

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو هم دوس پسر بگیر بهش بگو به تو چه😐😂😂😂

من دوس پسر بگیرم این جیگرمو در میاره 

اگه این در نیاره اون یکی داداشم جیگرمو در میاره 

کلنی من بین سه تا داداش هیچ غلطی نمیتونم بکنم 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

من دوس پسر بگیرم این جیگرمو در میاره اگه این در نیاره اون یکی داداشم جیگرمو در میاره کلنی من بین سه ...

عزیزم بگیر بهشون هم نگو منم نمیزارم خانوادم بفهمن

به داداشات چه ؟ مگه اونا میگیرن تو چیزی بهشون میگی؟ 

نزار تورو از حقوق عادی زندگیت محروم کنن بعد خودشون بخاطر اینکه پسرن عشقو حال کنن

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

عزیزم بگیر بهشون هم نگو منم نمیزارم خانوادم بفهمنبه داداشات چه ؟ مگه اونا میگیرن تو چیزی بهشون میگی؟ ...

من خودم یه دوس پسر داشتم فامیلمون بود بعد از اینکه داداشام فهمیدن رفتن همه  جا منو با اون پسره رو ضایع کردند بعدش داداش وسطیم جوری منو زد که تا دو سه هفته فقط گوش درد داشتم هیچ وقت یادم نمیره.

آره بابا من دیگه دلمو میزنم به دریا و میگیرم به اونا چه اولین داداشم الان ۳۰ سالشه با زنش ۴ سال دوست بوده اصلا به ما نگفته بود و الان همین داداشم که گفتم کش مو دستش گذاشته یعنی وسطی ۲۵ سالشه من چرا باید به حرف اینا گوش بدم

اینا باز خوبن که داداش کوچیکم ۱۰ سالشه دوس دختر داره 

حالا منه بدبخت ۱۸ سالمه ندارم 

واقعا من خنگم 

من خودم یه دوس پسر داشتم فامیلمون بود بعد از اینکه داداشام فهمیدن رفتن همه جا منو با اون پسره رو ضا ...

انقدر نگو خنگم و فلان 

برو به پدر و مادرت بگو یا یه نفر تو فامیل که بیشتر براش مهمی هیچ وقت نزار چون دختری اذیتت کنن🤍

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

انقدر نگو خنگم و فلان برو به پدر و مادرت بگو یا یه نفر تو فامیل که بیشتر براش مهمی هیچ وقت نزار چون ...

رفتم به پدر و مادرم گفتم هیچی به داداشم نگفتن گفتن پسره هر کاری دلش میخواد میکنه چیکارش داری بعدش بابام بهم میگفت تو هیچ حقی نداری که دوس پسر داشته باشی حتا اگه ۳۰ سالت باشه 

فقط تا الان داشتم گریه میکردم 

😂خوشبحال دختره

چرا؟

دختره لعنتی میشه خواهر دوستم فردا برم به دوستم بگم 

رفتم به پدر و مادرم گفتم هیچی به داداشم نگفتن گفتن پسره هر کاری دلش میخواد میکنه چیکارش داری بعدش با ...

لعنت به تبعیض💔😢 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

لعنت به تبعیض💔😢

هعی لعنت😥

خوب دختر نمیخاستن منو چرا زاییدن اصلا بهم اهمیت نمیدن بابام اصلا بهم پول نمیده من اگه پول بخام باید از داداش بزرگمبگیرم که همیشه زنداداشم منو مسخره میکنه 

برات صلوات فرستادمامضات.

مرسی عشقم منم برات فرستادم😘

هعی لعنت😥خوب دختر نمیخاستن منو چرا زاییدن اصلا بهم اهمیت نمیدن بابام اصلا بهم پول نمیده من اگه پول ...

💔💔😭 

ان شاءالله خدا کمکت کنه تو درس یا جاهای دیگه موفق باشی🤍🦋