2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مثلا نشستم هیچیم نیست یه دفه از استرس رعشه میگیرم 😂💔

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

من اینجوری نیستم 

من زود استرس میگیرم نمیدونم چرا 

مثلا یهویی عود میکنه وقتی هیجان دارم 

بعدش زبونم میگیره بدنم شل میشخ مداد نمیتونم دستم بگیرم چشمام تاریک میشه اصلا عجیببببببب

نمیدونم باید چیکار کنم مدل استرسم با بقیه فرق داره

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

چون به اتفاقات به اندازه ای که ارزش دارن بها نمیدی و بیش از حد بهشون فکرمیکنی

نیاز به مشاوره و روانشناس داری عزیزم

یکمم خودت مطالعه کن تا اروم بگیری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
چون به اتفاقات به اندازه ای که ارزش دارن بها نمیدی و بیش از حد بهشون فکرمیکنینیاز به مشاوره و روانشن ...

دقیقا همینه 

گاهی مدتها برای یه موضوعی استرس میکشم 

بعد یهو یه مدت ک میگذره میبینم به بهترین شکل خودش حل شده 

ومن ازش غول ساخته بودم تو ذهنم

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

من اینجوری نیستم من زود استرس میگیرم نمیدونم چرا مثلا یهویی عود میکنه وقتی هیجان دارم بعدش زبونم میگ ...

هم من هم شما نیاز به یه روانشناس داریم کمکمون کنه

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️