2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

بعد از نماز و طاعت " الله " دعوتتون میکنم در مسیر زندگی در خودتون کاوش کنید و علاقه مندی هاتون و استعداد و توانمندی هاتون رو بشناسید و زمان ویژه برای این آیتم ها لحاظ کنید ....

خیلی شیرین میشه که در مسیر علاقه و تمایلاتتون (امیال پاک و مطهر) هر روز قدم بردارین چون هم لذت درش هست هم پرورش و ارتقا.....

این مطالب رو حین قدم زدن در بیرون براتون نوشتم. 

من عاشق مباحث آی تی هستم..... إن شاءالله بتونیم در هم افزایی بهم کمک کنیم.

لحظات پایانی یکی دیگه از جمعه های عمرمون هست ... صلوات بر محمد و آل محمد توصیه شده و در جمعه مورد تاکید بیشتر هست.... بسم الله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

السلام علیک یا فاطمه زهرا سلام الله علیها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

من حدود سال ۸۹ 

رفتم مدرک icdl 

گرفتم 

الان خیلی خوب فرق کرده منم همه رو یادم رفته 

باور میکنید حتی یادم نی بیشترش رو 

حدود شاید ده سال میشه پشت سیستم نشستم 

بعد الان میخوام برم باز کلاس بشینم 

به نظرتون ویندوز که اسونه هیچی نداره 

اگه خیلی تغییر کرده باز برم اینم 

و گرنه همون برم وورد و اکسل و ...

بعد دلم میخواد کار کنم 

کافینت مثلا بزنم 

به نظرتون کدوم کلاسها رو برم یا کامل برم همه رو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بله بله مهندسی کامپیوتر

ترم چند هستین؟

امیدوارم با علاقه وارد شده باشین.

الان کسی برنامه نویس خوبی باشه خیلی خواهان داره ....

یه خانومی پیش ما با اینکه دانشجو بود اما چون کار بلد بود کد میزد sql server

سلام من حدود سال ۸۹ رفتم مدرک icdl گرفتم الان خیلی خوب فرق کرده منم همه رو یادم رفته باور میکنید حت ...

ICDL میتونم بگم جز موارد درجه دو هست در حوزه کامپیوتر، البته در خیلی ادارات واقعا نیاز هست .... توصیه میکنم با تحقیق در اینترنت یعنی مطالعه مباحث مرتبط خودتون رو UPDATE کنید.... بلطف " الله " خیلی میشه از اینترنت کمک گرفت .... 

ICDL میتونم بگم جز موارد درجه دو هست در حوزه کامپیوتر، البته در خیلی ادارات واقعا نیاز هست .... توصی ...

سپاس 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

و من الله التوفیق. إن شاءالله پرسشی امری باشه در خدمتم

🌹🌹🌹🌹