2777
2789
عنوان

کسی اینجا عطر ورساچه نویر داره

32 بازدید | 4 پست

وقتی میزنید چه بازخوردی میگیرید

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

ورساچه مشکی دارم بوی تندی داره یه ته مایه ای از بوی یاس داره و شیکه

در کل بگم 5/10 چون بیشتر طرفدار بوهای پودری و کمی شیرینم

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

ورساچه مشکی دارم بوی تندی داره یه ته مایه ای از بوی یاس داره و شیکهدر کل بگم 5/10 چون بیشتر طرفدار ب ...

من بوش بشدت پسندمه وسلیقه امه همون شیکی و سنگینی

دوست دارم بدونم از نظر کسی که بوش میکنه چطوره اذیت کننده نیست

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بوش بشدت پسندمه وسلیقه امه همون شیکی و سنگینیدوست دارم بدونم از نظر کسی که بوش میکنه چطوره اذیت ک ...

باتوجه به شغلت قابل درکه ولی نه بمونه از اون تندی اولش درمیاد 

من تو توصیف بوها حرفه ای نیستم ولی دوسش دارم😁

از کجا میخری؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

باتوجه به شغلت قابل درکه ولی نه بمونه از اون تندی اولش درمیاد من تو توصیف بوها حرفه ای نیستم ولی دوس ...

عطرافشان داره ولی گرونه  شده اصلش 

من گرمی از یه جایی تو اصفهان گرفتم معرکه بود باورم نمیشد که حتی بعد از شست و شو هم بوش بمونه و پخش بو و ماندکاری عالی