2777
2789

مامانم آدم ترسوییه.  تحصیلات داره در حد زندگی ساده پول هم داره ولی از طلاق میترسه . چهارتا بچه داره بزرگترینش منم که خوابگاهیم یه خواهر ده ساله دارم که کاملا مستقله هیچ زحمتی برای هیچکس نداره . یه خواهر سه ساله دارم که به شدت وابسته مامانمه از بغلش پایین نمیاد و یه برادر سه ماهه که بابام اصلا دست مامانم نمیده حتی الان که باهم زندگی می‌کنن. چه برسه به اینکه طلاق بگیرن .شرایط زندگی مامانم نه بده نه خوب .بابام تو بچه داری و خونه داری خیلی کمکش میکنه ولی در مقابل سلطه جوئه حتی اجازه نمیده مامانم برای بچه ها یه جفت جوراب بخره همه چیز باید به سلیقه بابام باشه 

بله عزیزم شما نباید دخالت کنی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چهارتا بچه طلاق بگیره چه کار کنه عقلتون از دست دادین نه کتک می زنه نه خیانت می کنه اون اخلاقای بدو معمولی رو همه دارن شما خودتم دوروز دیگه ازدواج کنی می خوای زرتی طلاق بگیری پس این همه وابستگی چی میشه آدم یه حیوون میاره خونش وابسته میشه چه برسه به آدم

عشقم من بیست ساله بچه طلاقم الان بیست ونه سالمه ازبس استرس داشتم دیابت وبیماری هورمونی وکبدچرب گرفتم منم درظاهر مستقل بودم همه کارهامو میکردم کارخونه میکردم واسه دوتا خانواده نان میگرفتم ولی از درون استرس داشتم درسم عالی بود به جای دبیرها تدریس میکردم 

بله کارتون بده

وقتی مشکل حادی ندارن

3 تا هم بچه کوچک دارن برای چی اسم طلاق میاری؟؟؟

می خوای اون طغل معصوما رو سرگردون و آواره این خونه اون خونه کنی؟ بدون پدر یا مادر؟!!

تو اکثر زندگیی ها  بالاخره یه مشکلاتی هست که با گذشت طرفین قابل چشم پوشیه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بله کارتون بدهوقتی مشکل حادی ندارن3 تا هم بچه کوچک دارن برای چی اسم طلاق میاری؟؟؟می خوای اون طغل معص ...

مشکلشون حاده ولی مامانم میترسه جدا بشه . امروز انقدر اصرار کردم زنگ زد به یه وکیل نیم ساعت مشاوره گرفت ولی الان عذاب وجدان دارم که اصلا به من چه ؟ اگه میخواست خودش جدا میشد دیگه چرا دخالت کردم 

مشکلشون حاده ولی مامانم میترسه جدا بشه . امروز انقدر اصرار کردم زنگ زد به یه وکیل نیم ساعت مشاوره گر ...

آدم هر تصمیمی بخواد بگیره دو طرف تصمیمش ،دو کفه ترازو رو بررسی می کنه

ببینه کدومش نفعش بیشتره کدومش ضررش

مشکلات زن و شوهری راهکار داره درمان داره

راه حل هر مشکلی که طلاق نیست اونم تو زندگی که چنتا بچه کوچک هست

طلاق آخرین مرحله هست برای وقتی که دیگه هیچ راه حلی نیست و نفع طلاق بیشتر از موندنه اونم برای همه، هم مادر هم بچه ها

الان مثلا مادر شما طلاق بگیره وضعیتش به نظرت بهتر میشه؟ چی قراره به دست بیاره با طلاق؟

به خواهر و برادرای کوچکترت فکر کردی که قراره بی مادر یا بی پدر بزرگ بشن؟

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

آدم هر تصمیمی بخواد بگیره دو طرف تصمیمش ،دو کفه ترازو رو بررسی می کنهببینه کدومش نفعش بیشتره کدومش ض ...

وضعیت مامانم خیلی خیلی بهتر میشه ولی بچه ها رو نمیدونم . بابام آدمی نیست که با طلاق از بچه هاشم بگذره کوچیکه رو که اصلا به مامانم نمیده اون دوتای دیگه هم ول نمیکنه چه مالی چه عاطفی ولی جدا عذاب وجدان دارم که مجبورش کردم زنگ بزنه وکیل و حالا خودش جدی گرفته 

وضعیت مامانم خیلی خیلی بهتر میشه ولی بچه ها رو نمیدونم . بابام آدمی نیست که با طلاق از بچه هاشم بگذر ...

به جای تشویق به طلاق

تشویق کن مادرت به یه مشاور خانواده خوب مراجعه کنه شاید با تغییر یه سری عادات و رفتارش زندگی براش شیرینتر بشه.