2777
2789

یکم پول جمع کردم رشتم کامپیوتره میخوام یه لپ تاپ مناسب فقط برنامه نویسی بخرم نه فتوشاپ یا بازی 

برنامه نویسی حرفه ای 

حدود همین قیمت مثلا ۱۰ کمو زیاد چی بگیرم

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونجایی که میدونم برای برنامه نویسی نیاز به گرافیک قوی نیست با ۵۰ م کارت راه می افته

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اگه فقط برای برنامه نویسی نیاز داری با قیمت 30 تومن هم میتونی لپتاپ مناسب برای برنامه نویسی بگیری چون برنامه نویسی اصلا نیاز به سخت افزار قدرتمندی نداره در عوض گیمینگ یا لپتاپ گرافیستی یکم بالا هست. با 100 تومن اصلا نیاز به پرسیدن نداره برو دیجیکالا یکیو انتخاب کن بخر هرچی بخری با 100 تومن برای برنامه نویسی عالیه

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

تا اونجایی که میدونم برای برنامه نویسی نیاز به گرافیک قوی نیست با ۵۰ م کارت راه می افته

لپتاپ من قیمت نوش پارسال 40 تومن بود الان حدودا 50 تومن شده من از پارسال تا به امروز باهاش برنامه نویسی کردم حدودا ماهانه هم 100 میلیون تومان ازش درآمد کسب میکنم هیچ کمبودی تو برنامه نویسی نداشته اصلا برنامه نویسی نیاز به سیستم قوی نداره

اگه فقط برای برنامه نویسی نیاز داری با قیمت 30 تومن هم میتونی لپتاپ مناسب برای برنامه نویسی بگیری چو ...

خب شاید برای گرافیکم خواستم استفاده کنم مثلا ادیت فتوشاپ اینا

😂الان فکر کردن دیدم بدم نمیاد فتوشاپ و ادیتم یاد بگیرم

خب بازم 100 تومن کافیه ! لپتاپ 100 تومنی میتونه گیم های روز هم باز بکنه چه برسه کارهای گرافیکی ! خب با این پول حداقل رم 32 یا 16 میتونی بخری با سی پی یو نسل 13 به بالا و گرافیک متوسط رو به بالا !

بالای 100 تومن پول برند و تجهیزات جانبی و نمیدونم کیبورد هفت رنگ و اینا رو میخوره 

داخلش که چیز خاصی نذاشتن

خب بازم 100 تومن کافیه ! لپتاپ 100 تومنی میتونه گیم های روز هم باز بکنه چه برسه کارهای گرافیکی ! خب ...

ارع چهارتا ربع سکه دارم باید بفروشمش کلللل چیزی که جمع کردم

میگم اگه نخوام پول برند بدم تو اون رنج لنوو بخرم بهتر از msi ارع

ارع چهارتا ربع سکه دارم باید بفروشمش کلللل چیزی که جمع کردممیگم اگه نخوام پول برند بدم تو اون رنج لن ...

لنوو و ایسر بهتره ولی بازم به مارک و برند ارتباطی نداره شما خود لپتاپ رو ببین چیه

تنها برندی که پول برند میخوره اپله