2777
2789
عنوان

تا حالا نرفتم کافه بیاین یه لحظه

210 بازدید | 18 پست

خانوما من قراره بعد ۵ سال یکی از دوستامو ببینم 

بعد اون گف توی کافه قرار بزاریم ؟ منم گفتم باشه 

اما از اونجایی که تاحالا نرفتم خیلی استرس دارم

منو میارن ؟ یا میپرسن یا خودمون باید بگیم چی میخوایم ؟ هزینه رو قبلش حساب میکنن یا بعدش ؟ چقدر میتونیم اونجا بشینیم ؟ 

کلا بهم توضیح بدید هیچیییی نمیدونم

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

شما قرار اونجا رو قبول نکنین برین جای دیگه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه اکثر جاها منو نمیارن 

بارکد روی میز هست 

اونو اسکن میکنی منو رو میاره 

هزینه رو بعدش حساب میکنن 

هر چه قدر که دوست دارین میتونین بشینین

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

میری میشینی سر میز

منو میارن 

انتخاب میکنی 

سفارشت رو میارن برات

میخوری

خواستی بری گارسون رو صدا میکنی برات صورت حساب بیارن و حساب میکنی 

تایم نشستن هم معمولا محدودیت نداره مگه چقدر میخوایی بشینی 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چرا؟! بالاخره باید تجربه کنه با دوست همجنس بهترین فرصته

البته که بله ولی نه برای یک چنین ملاقاتی 

خب میگه همش استرس داره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

منو رو یا میارن یا باید اسکن کنی 

هزینه ایتم ها رو معمولا تو منو مینویسن

تایم خاصی نداره ولی معمولش بین 1 تا 1.30 ساعته 

بستگی داره کافه چقدر شلوغ باشه

زمانی که خواستید برید میرید پای صندوق حساب میکنید

عزیز خواستگارش که نیست استرس داشته باشه باید باهاش روبرو بشه

خودش میگه استرس داره تا حالا نرفته ، مگه متن تاپیک نخوندی ؟؟؟