2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارش نداره 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 62 پست
سال اولته؟

اره پایم ضعیفه روحیمم داغون هیچ هزینه اییم کسی نمیکنه برام 

حامیم ندارم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خلاصه آویزون یارو نباشه درسته؟

افرین

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نامزدمه و خیلی وابستشم ☹️

خب اشتباهه گلم تا وقتی وابستشی رابطتون به جایی نمیرسه دوسش داشته باش ولی وابسته ن

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

از رشته مامایی راضی هستی؟

بله ولی علاقم یچیز دیگه بود

اره پایم ضعیفه روحیمم داغون هیچ هزینه اییم کسی نمیکنه برام حامیم ندارم

منم هزینه ای نکردم فقط کتاب تست خریدم عزیزم اصلا هزینه نیاز نیس فقط کتاب تست نیاز داری 

روزی 8 ساعت بخون قبولی اواخر ساعت مطالعت رو بیشتر کن

منم هزینه ای نکردم فقط کتاب تست خریدم عزیزم اصلا هزینه نیاز نیس فقط کتاب تست نیاز داری روزی 8 ساعت ب ...

یعنی میشه 🥺💔؟؟؟

هوفف

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بله کاملا درسته 

زن بی خرج  ارزش نداره

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
یعنی میشه 🥺💔؟؟؟هوفف

اره کنکور اون غول بی شاخ دم نیست تو ذهنت وقتی خوندی رفتی سر جلسه میفهمی چقد اسونه زیاد سخت نیس سوالاتش فقط کافیه کتابارو کامل بخونی و بری سر جلسع

نه عزیزم اینجوری نه ببین من دوس پسرم 6 ماه التماس میگرد باهاش رل بزنم چون قیاقم خوبه واقعا اعتماد به ...

یعنی اصلا بهش ابزار علاقه نمیکنی؟ همیشه یه طرفم که نمیشه 

الان چند وقت رلین؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
اره کنکور اون غول بی شاخ دم نیست تو ذهنت وقتی خوندی رفتی سر جلسه میفهمی چقد اسونه زیاد سخت نیس سوالا ...

کاش بشه خلاص شم از این وضعیت 

خسته شدم دیگه 

نمیتونم تحمل کنم خونمون رو 😭

یعنی اصلا بهش ابزار علاقه نمیکنی؟ همیشه یه طرفم که نمیشه الان چند وقت رلین؟

نه عزیزم ابراز علاقه نمیکنی چیه😑😐اتفاقا خیلی بش ابراز علاقه میکنم دوسش دارم ماچش میکنم بغلش میکنم براشم کادو میخرم تو مناسبت ها ولی خودش میدونه اگر کار اشتباهی کنه میزارم میرم

میگم که تو نمیتونی وانمود کنی که وابستش نیستی و میتونی ولش کنی باید ذاتا اینجوری باشی تا خودش متوجه بشه باید رو شخصیتت کار کنی قوی باشی 

نه عزیزم ابراز علاقه نمیکنی چیه😑😐اتفاقا خیلی بش ابراز علاقه میکنم دوسش دارم ماچش میکنم بغلش میکنم ...

یه جور ترس از دست دادن درسته؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
یه جور ترس از دست دادن درسته؟

افرین نباید ترس از دست دادنشو داشته باشی هیچ وقت چون کلا نشون هم ندی متوجه میشه این حسو دریافت میکنه ازت

بله ولی علاقم یچیز دیگه بود

درامدتون چقدره؟ میگن بازار کارش خوب نیست 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست