2777
2789
عنوان

دختر عمه ام چرا انقدر خوش شانسه

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 41 پست
راس میگه معلما منقاضی زیاد دارن تا ی سنی.

ربطی نداره واقعا معلما متقاضی معلم زیاد دارن 

ولی کسی که خودش میلیاردره دنبال پول معلمی نیس

متقاضی های معلمی چون میخوان دوتا حقوق کارمندی باشه زیادن

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون متوجه شدم بقیه خوشبخت یا بدبخت تاثیری تو زندگی من نداره ضمن اینکه چه بهتر ادم دوست و فامیل موفق داشته باشه و باعث سربلندیش باشه . 

خدا انشالله بیشتر بهش بده و برای شماهم خدا خیر بخواد

ربطی نداره واقعا معلما متقاضی معلم زیاد دارن ولی کسی که خودش میلیاردره دنبال پول معلمی نیسمتقاضی های ...

ببین من خودم معلمم تا ی سنی واقعا خاستگار زیاد داشتم‌. حتی پولدار. الان کمتر دارم . سنم بالاتر رفته.

نمیگم بقیه چیزا هم مهم نیست قطعا تاثیر داره. اما خیلیا دنبال زن معلمن نه برای پولش برای چیزای دیگه. اصلا خیلی از همین پولدارا دم در دانشگاه فرهنگیان میرن دنبال زن معلم. من بدم میاد امتیاز نمیبینمش ولی معلما ب نسبت بقیه دخترا و مشاغل دیگه خاستگار بهتر و بیشتر دارن‌ نباید عجله کنن فقط. بازم میگم اینقد ذختر خوب غیر معلم هست ولی پسرا ی مدتی دنبال زن مغلم بودن . ضمنا معلم زن کمتر ب معلم مرد جواب میده. 

نه لزوما شاید طرف بیشتر خوشش بیاد ولی علت خواستگار پولدار پدر پولدارع همین

بی تاثیر نیست. 

من دیدم دوستام معلمن نه قیافه دارن نه پدر پولذار شوهر انچنانی کردن. خیلیا هم مجردن همچنان بین معلما. 

بی تاثیر نیست. من دیدم دوستام معلمن نه قیافه دارن نه پدر پولذار شوهر انچنانی کردن. خیلیا هم مجردن هم ...

بی تاثیر نیست بلاخرخ ولی دلیل هم نیست باعث میشه طرف بیشتر خوشش بیاد همین 

از نظرم بزرگگگ ترین دلیل اینه که پدر طرفم پولدار بوده 

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

ببین من خودم معلمم تا ی سنی واقعا خاستگار زیاد داشتم‌. حتی پولدار. الان کمتر دارم . سنم بالاتر رفته. ...

متوجه شدم معلمین 

همه دخترا تا یک سنی خاستگار خوب دارن بعدش نه 

ولی خب من اطرافم میبینم اصولا یا با معلم ازدواج کردن یا تا سن بالا مجرد بودن 

ولی خب من خودم دوست دارم معلم هارو ولی اینکه فقط از روی شغل به عنوان همسر انتخاب کنن رو خوشم نمیاد 

معلمی برای خانما شغل خیلی خوبی به حساب میاد ولی بازم با نظرم سرنوشت چیزی نیس که با شغل تغییر کنه

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

خب طبیعتا اونی که وضعیت مالی خوب داره همسر با وضعیت مالی بهتری براش میاد.. حالا اگر دکتر میشد چیکار میکردی؟🫠 

رو خودت تمرکز کن

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

متوجه شدم معلمین همه دخترا تا یک سنی خاستگار خوب دارن بعدش نه ولی خب من اطرافم میبینم اصولا یا با مع ...

بله

ببین پسرها پررو شدن. دنبال زن شاغل محیط زنونه کم بره سرکار. ب کار خونه و بچع داری برسه کی بهتر از معلم؟؟

اینقد دختر نجیب خوشگل غیرشاغل هست ادم کیف میکنه نگاشون کنه یا باهاشون حرف بزنه. این پولذارهای اصیل انتخابشون میکنن. وگرنه ب قول خودت اون حقوق ده تومنی چیه.

من خیلی  از خاستگارامو چون صرفا دنبال شغل بودن رد کردم. حتی اگ پولدار بودن. میومدن تو مدرسه یا دانشگاه ذنبال زن. اخه این پولش بخوزه تو سرش ب چه دردم میخوره.

در کل معیارهای درست ازدواج در جامعه ما فراموش شدن کلی دختر و پسر خوب مجرد داریم متاسفانه.  

بلهببین پسرها پررو شدن. دنبال زن شاغل محیط زنونه کم بره سرکار. ب کار خونه و بچع داری برسه کی بهتر از ...

قبول دارم دقیقا 

متاسفانه دنبال زن شاغل کم دردسر هستن ولی من معلم بودم هیچ وقت تن به این ازدواج نمیدادم