من یه تایپک دیگم زده بودم وضعمو گفته بودم,کنکوری 406ام و شنبه تا پنجشنبه بلااستثناء تا 2 مدرسم,بیام خونه و کارامو کنمو ی لباس عوض کنم میشه 4 و باید برم سرکار تا 8..روزی 4 الی 5 تا کلاس کنکور و تستم دارم..هر دو روز 10 تا ازمون
بعد از سرکار باشگاهم میرم
با این روتین فقط شبا و صبا میتونم درس بخونم..یا درسامو اکثرا تو مدرسه اوکی میکنم
من اصلاااااا و ابدااااا اهل کافئین نیستم و اخرین باری که قهوه خورده بودم به محض رسیدن به معدم تپش قلب شدید و بدن لرزه گرفتمو تو کافه غش کردم
بدنم اصلا نمیسازه با قهوه و کافئین
حالا مجبورم این چندوقت یه طور بیدار بمونم و درس بخونم شبا..ی کافه هست جلو خونمون کلا مردونس یعنی فقط اقایون میرن توش میشینن
صاحب کافه چهرتا منو میشناسه و میدونه اینجا زندگی میکنم اما تاحالا صحبتی نداشتیم
چندشب پیشش رفتم بهش گفتم من بدنم با کافئین سازگار نیست
میخوام طولانی مدت بیدار بمونم ی طوری بچین ک حالمو بد نکنه
گفت اوکیو اینا برات 10 90 درس میکنم..گفتم بیدار نگهم میداره؟گفت اره اتفاقا برای تو ک عادت نداری خیلی سنگینه اولا
من اینو خوردم نشستم پا درسم نیم ساعت بعد تپش قلب و بدن لرزه گرفتم و بعدش به شدتتتتتت خوابم گرفت..یعنی نشسته بودم داشتم میوفتادم از خواب
اصلا سابقه نداشت این حالی بشم و رو خوابمم کنترل دارم..تاحالاعم اینطوری نشده بودم که بگم اون شب خیلی خسته بودم و خوابم برد
در حالت عادی خیلی دیرتر میخوابم
من یک ساعت بعد از خوردن قهوه بیهوش شدم و صبحم از شدت خواب به زوررررر بیدار شدم..
من اون روز با خودم گفتم لابد خیلی خسته بودم اینطوری شدم
فرداش دوباره رفتم قهوه بگیرم گفت میخوای درس بخونی دیگ؟گفتم اره بعد 20 80 زد
اینم خوردم 1 یا 1/30ساعت بعد دوباره شدیدتر خوابم گرفت
شاید باورتون نشه اما چشماممممم رو باز نمیتونستم نگهدارم
به نظرتون طبیعیه ادم قهوه بخوره خوابش ببره؟اونم واسه ادمی ک عادت نداره
احساس میکنم متوجه شد میخوام درس بخونم واسه اذیت کردنم ی چیزی میریزه توش
بخدا اون حجم خواب ک شهید شم و صبحم جنازه باشم عادی نیست