2777
2789
عنوان

جلوگیری از افزایش وزن تو بارداری

102 بازدید | 9 پست

دوستان لطفاً کمک کنین چی کارکنم 🥺

ماه هفتم تا الان ده کیلو اضافه کردم 

یعنی توی این یه هفته یه کیلو و نیم شاید بیشتر اضافه کردم چی کار کنم بچم وزن بگیره ولی خودم زیاد نه 

میوه هم خیلی میخورم اصلا بابت میوه نمیتونم جلوی خودم و بگیرم ولی برای غذا نه هر چقدر بگین میتونم کم کنم

دیگه میگی نمیتونم دیگه

اینهمه قند تو بدن خودت و بچت میکنی همش میشه چربی و پف

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه میگی نمیتونم دیگهاینهمه قند تو بدن خودت و بچت میکنی همش میشه چربی و پف

آخه میدونی هم قندم خیلی پایینه هم همش فشارم روی هفت و نیم و هشت بابت اون همش دوس دارم چیزای قندی بخورم 🥲🥲

آخه میدونی هم قندم خیلی پایینه هم همش فشارم روی هفت و نیم و هشت بابت اون همش دوس دارم چیزای قندی بخو ...

برو دکتر جای این کار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
برو دکتر جای این کار

دکتر خودم میگه تعادل رو رعایت کن بجای شکلات و شیرینی میوه بهتره ولی واقعا نمی‌دونم دیگه کم میخورم همش فشارم می‌ره بالا زیاد میخورم وزنم چی کار کنم

و اینکه الان من یه ماهه یا شاید بیشتر ماکارونی نخوردم 🥲

میگن تخم مرغ آب پز ماهی و مرغ گریل خوبه

بجای برنج از نون جو استفاده کن ترجیحا

مقدار برنج و نون رو بیار پایین اگر مشکلی نداری ورزش کن برو پیاده روی

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگن تخم مرغ آب پز ماهی و مرغ گریل خوبهبجای برنج از نون جو استفاده کن ترجیحامقدار برنج و نون رو بیار ...

من همین کارو میکنم دوست ندارم اضافه وزن الکی بیارم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار