2777
2789

چون فصل گرده افشانی درختاس دخترم میارم بیرون با استرس بخصوص الان ک نزدیک باغی بودم 

چقدر بده مادر حساس

الان مگه ویروس زیاد نیست مریض نمیشه؟

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دیگه بعضی وقتا آدم مجبوره منم نوزادم بیست و خورده ای روزشه گاهی اوقات کار واجب دارم باید برم بیرون مجبوری اونو هم میبرم با خودم سمت ما هنوز هوا سرد نشده خیلی مشکل ندارم با بیرون بردنش بارون و این چیزا هم خب نمیاد اگه نبرم با خودم پیش کی بزارمش پس؟🥺

هیچکی به اندازه یه مادر به بچش رسیدگی نداره از پوشک عوض کردنش تا شیر دادنش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
پاییز درختا خشک میشن گردافشانی ندارنبهار گردافشانی میکنن چیزی نیست نگران نباش فقط لباس بلند و جوارب ...

کلاه سرشه و جوراب ولی سرهمیش پایین کوتاه پاش لخته و استینش هم کوتاه

والا دیگه بعضی وقتا آدم مجبوره منم نوزادم بیست و خورده ای روزشه گاهی اوقات کار واجب دارم باید برم بی ...

اره منم خوزستانم 

از ی طرفم میبینم مادرایی ک بچهاشون اهمیت نمیدن بچها سالم تری دارن بخدا

الان سرده هوای پاییز هم خیلی خطرناکه یعنی زمستون بچه رو بیاری بیرون بهتر از پاییز هست،چندماه نیارش ب ...

ن خوزستانیم تازه کولرم تو ماشین روشنه در این حد هوا اوکی هست

پاییز درختا خشک میشن گردافشانی ندارنبهار گردافشانی میکنن چیزی نیست نگران نباش فقط لباس بلند و جوارب ...

اخه دکتر بود گفت پاییز علف ها گرده افشانی دارن 

کلاه سرشه و جوراب ولی سرهمیش پایین کوتاه پاش لخته و استینش هم کوتاه

نه عزیزم لباس بلند براش بپوش شاید سرد نباشه ولی هوای پاییز همونطور که درخت رو خشک میکنه برای بدن هم خوب نیست اینو قبلا من از یه دکتر طب سنتی شنیدم فکر میکنم هم درست باشه 

برعکس هوای بهار برای بدن خوبه

اره منم خوزستانم از ی طرفم میبینم مادرایی ک بچهاشون اهمیت نمیدن بچها سالم تری دارن بخدا

به نظرم بستگی داره که چطور به بچه اهمیت داده بشه 

وسواس خوب نیست تو تمیزی ولی دیگه بیخیال بودن هم خوب نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛