2777
2789

مثلا وقتی نوبت دارایی خودشون  یا ارثشون هست میگن مال من بنام من هست ولی وقتی نوبت دارایی خانم میشه همش شعار میدن مال من و تو نداریم  و زندکی مشترک و ازاین چرندیات؟؟؟!!!!!!

مال مرد برای مرده مال زن میشه برای زندگی مشترک؟!!!!

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

دقیقا همینه چون زن جماعت تو ایران ارزش نداره

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من که حالا فهمیده خونه بابام به نام منه رفته تو نقشه فروشش گفتم بیا👍👍

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

زنی که پولشو به شوهرش بده بی عرضه هست از نظر من 

حمله نکنید نظر منه، شما دوس داری دو دستی تقدیم کن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

شوهر من که حالا فهمیده خونه بابام به نام منه رفته تو نقشه فروشش گفتم بیا👍👍

بگو برو از پدر خودت خونه بگیر بفروش 

بفروشه مطمئن باش با هزار نقشه و ترفند میزنه بنامدخودش

مقصر خود خانما هستن که جایگاه و ارزش خودشونو نمیدونن 

وقتی خودت خودتو بالا ببینی و ببری 

بقیه هم همون قدر بالا میبرنت

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

زنی که پولشو به شوهرش بده بی عرضه هست از نظر من حمله نکنید نظر منه، شما دوس داری دو دستی تقدیم کن

منم معتقدم نباید داد ولی بعضی شرایط پیش میاد یجور مجبور میشه مثال مرد بدهی سنگین بالا میاره 

دارن خونه میخرن از مستاحری نجات پیدا کنن 

...ازاین قبیل دلسوزی خانم ها  مردها همیشه سواستفاده میکنن

عزیزم اینو داری تو نینی سایتی میگی ک همه معتقدن خانومای شاغل باید حقوقشونو دو دستی تحویل شوهراشون بد ...

فقطم عین طوطی میگن مال من و تو نداریم زندگی مشترکه 

فقط اینو بدون اینکه معنیشو بدونن تکرار میکنن

@hasan137777‍ 

حرف حسابت چیه درخواست میدی؟ 

خوبه تو تاپیک اخرت گفتم مردی که تو نی نی سایت باشه ادم حساب نمیکنم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

فقطم عین طوطی میگن مال من و تو نداریم زندگی مشترکه فقط اینو بدون اینکه معنیشو بدونن تکرار میکنن

بعد همینا هر چی دارن تو زندگی به اسم شوهرشونه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!