2777
2789
عنوان

خسته شدم ازدرس خوندننن

174 بازدید | 27 پست

بچها اینو خیلی با دل پر دارم مینویسم 

من یه دختر ۱۶ ساله ام که از اول زندگیم عاشق نقاشی و طراحی و گرافیک بودم و استعدادهای فوق العاده ای تو همش داشتم اما خب پدر مادرم همیشه تو سرم زدن و حس ناکافی بودن بهم دادن تا اینکه تو انتخاب رشتمم نزاشتن برم گرافیک و مجبور شدم برم تجربی و ازمون تیزهوشان دادم و تجربی تیزهوشان  قبول شدم ولی من واقعا حس میکنم از همه ی بچه های تیزهوشان خنگ ترم هربار استاد یچیزیو توضیح میده خیلی دیر میفهمم اصلا وقت نمیکنم درسامو بخونم اصلا نمیتونم استرسمو از بین ببرم نمیتونم خودمو کنترل کنم هر لحظه حس میکنم چقدر من آدم افتضاحیم چقدر بدرد نخورم چرا نمیتونم درسارو بفهمم چرا زمان کم میارم چرا اینجوریم چرا با اینکه همششش دارم درس میخونم نمیتونم به بقیه برسم 

من به خدا نه تفریحی دارم نه بیرون میرم نه مهمونی میرم هیچ کاری نمیکنم فقطططط دارم درس میخونم ولی نمیشه نمیدونم چرا نمیشه به بقیه رسید حتی ۱۰ هم به زور میتونم بگیرم واقعا حس میکنم خنگم حس میکنم یه احمقم که سر کلاس زل زده به استاد اصلا نمیفهمم داره چی میشه چرا خب منکه کل زندگیم شده درس حتی از غذا خوردنمم دارم میزنم ولی هیچی هیچی پیشرفت نمیکنم تورو خدا اگه کسی تجربه داره بهم کمک کنه بگه چیکار کنم بگه چجوری به همه ی کارام برسم دارم دیوونه میشم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بابام نذاشت برم گرافیک گفت که بعدا هم میتونی اینارو یاد بگیری رفتم انسانی و مجبوری بعش علاقه مند ...

من دیگه از گرافیک زده شدم . ولی تجربی رو هم دوست ندارم اصلا درساشو نمیفهمم نمیدونم چیکار باید بکنم خیلی سختمه واقعا سختمه هم زمان کم میارم هم درسام رو هم مونده هم تست نزدم هم تفریح ندارم واقعا خسته شدم از همچیز حالم داره بهم میخوره

استغفار۴۰۰تایی امام صادق رو هرروز بخون به درجه ی بالای علمی ومالی میرسی صبح ۲۰۰بارشب ۲۰۰بار باصلوات شمار 

یا صبح ۱۰۰.ظهر ۱۰۰.عصر یاغروب ۱۰۰‌.شب ۱۰۰ بزن اینترنت فواید استغفار امام صادق اعتقاد هم نداری جواب منو بد نده چون ای دذکر همه چیمه

خداترانه همیشگیم

من دیگه از گرافیک زده شدم . ولی تجربی رو هم دوست ندارم اصلا درساشو نمیفهمم نمیدونم چیکار باید بکنم خ ...

به نظرم خانوادتو متقاعد کن هرجور شده یا آخر سال تغییر رشته بده یا تا آخر مهر وقت داری یا یه جوری به تجربی علاقه مند شو

مدل درس خوندنت رو عوض کنکلیپ های آموزشی ببینشاید تدریس خوب نیست برای تو

تدریس هاشون خیلی خوبه ولی من نمیفهمم بیشتر چیزا رو یکم کند دوزاریم میوفته همش سر کلاس میپرسم چیشد ؟ چی گفت؟ چطوری شد ؟ 

بخدا وقت نمیکنم کلیپ ببینم مثلا برا درس شیمی فقط ۱۵۰ تا سوال داده از ۱ سوم درس اول حل کنیم امروز کامل درگیر اونا بودم اصلا وقت هیچییییو ندارم

اروم باش میدونم الان حس میکنم جایی هستی که بهش تعلق نداری و این واقعا ادمو فرسوده میکنه بخوام واقع بین باشم چندتا راه داری یکی اینکه سال بعد تغییر رشته بدی که باید با خانوادت صحبت کنی و برسیش کنی یکی اینکه تجربی رو تا اخر کنکور بری ولی فقط برای دیپلم بعد کنکور هنر بدی بری گرافیک یکی دیگه اینه در حد توانت برای کنکور تجربی اماده بشی و اگر کمکی از دست ما بر بیاد مطمئنم کسی دریغ نمیکنه با یه مشاور تحصیلی صحبت کن مخصوصا اگر تو مدرستون همچین کسی هست و اینو باهاش در میون بزار اجازه بده با خانوادت صحبت کنه و میانجی باشه

به نظرم خانوادتو متقاعد کن هرجور شده یا آخر سال تغییر رشته بده یا تا آخر مهر وقت داری یا یه جوری به ...

برام دیگه تغییر رشته مهم نیست 

روح و روانمم مهم نیست 

هیچیییی واسم مهم نیست

فقط میخوام از این همه درس خوندن بتونم به یه جایی برسم 

نمیخوام تلاشم به هدر بره واقعا دیگه خسته شدم بسکه درس خوندم و هیچی به هیچی

اروم باش میدونم الان حس میکنم جایی هستی که بهش تعلق نداری و این واقعا ادمو فرسوده میکنه بخوام واقع ب ...

من ۳ سال راهنمایی هزار بار التماسشون کردم هزار بار مشاور و این و اون باهاشون حرف زدن فقط پزشکی میخوان 

تو ریپلای قبلیمم گفتم دیگه هیچی واسم مهم نیست

من فقط زورم میاد از اینکه با همه ی این بدبختیا نمیتونم اصلا هیچ نتیجه ای بگیرم