بچها اینو خیلی با دل پر دارم مینویسم
من یه دختر ۱۶ ساله ام که از اول زندگیم عاشق نقاشی و طراحی و گرافیک بودم و استعدادهای فوق العاده ای تو همش داشتم اما خب پدر مادرم همیشه تو سرم زدن و حس ناکافی بودن بهم دادن تا اینکه تو انتخاب رشتمم نزاشتن برم گرافیک و مجبور شدم برم تجربی و ازمون تیزهوشان دادم و تجربی تیزهوشان قبول شدم ولی من واقعا حس میکنم از همه ی بچه های تیزهوشان خنگ ترم هربار استاد یچیزیو توضیح میده خیلی دیر میفهمم اصلا وقت نمیکنم درسامو بخونم اصلا نمیتونم استرسمو از بین ببرم نمیتونم خودمو کنترل کنم هر لحظه حس میکنم چقدر من آدم افتضاحیم چقدر بدرد نخورم چرا نمیتونم درسارو بفهمم چرا زمان کم میارم چرا اینجوریم چرا با اینکه همششش دارم درس میخونم نمیتونم به بقیه برسم
من به خدا نه تفریحی دارم نه بیرون میرم نه مهمونی میرم هیچ کاری نمیکنم فقطططط دارم درس میخونم ولی نمیشه نمیدونم چرا نمیشه به بقیه رسید حتی ۱۰ هم به زور میتونم بگیرم واقعا حس میکنم خنگم حس میکنم یه احمقم که سر کلاس زل زده به استاد اصلا نمیفهمم داره چی میشه چرا خب منکه کل زندگیم شده درس حتی از غذا خوردنمم دارم میزنم ولی هیچی هیچی پیشرفت نمیکنم تورو خدا اگه کسی تجربه داره بهم کمک کنه بگه چیکار کنم بگه چجوری به همه ی کارام برسم دارم دیوونه میشم دیگه