2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چشم منبع درامد نکاه کنی به درد نمیخوره اما اگر میخوای سه ماه استراحت داشته باشی ساعت کاریت کم باش ...

بنظرم دبیری چون با بچهای ۱۵ سال به بالا در ارتباطی بنظرم راحتتره نسبت به ابتدایی ها و اینکه فک کنم دبیر ها ۳ روز میرند مدرسه! 

حدودا ۲۰ تومن اینا حقوقشه ولی خب تایم خالی خیلییی داره یعنی شما میتونین دو برابر حقوقتو با کلاس خصوص ...

کلاس خصوصی کسی نمیاد  دیگه بخاطر اینکه الان پر شده از کلاس آنلاین و آموزشگاه های کنکور و...

خدا رو شکر. سختی داره ولی از هیچی بهتره. به قول مامانم تو تا ساعت یازده میخواستی بخوابی حالا تا دواز ...

دقیقا من الان لیسانس دارم ولی خب دوست دارم یه شغل آروم و بی دغدغه داشته باشم که ۶ ساعت بعد از کار رو برم با خیال راحت زندگی کنم 

دقیقا من الان لیسانس دارم ولی خب دوست دارم یه شغل آروم و بی دغدغه داشته باشم که ۶ ساعت بعد از کار رو ...

معلمی خوبه دیگه. از ساعت ۱۲ و نیم تا فردا راحتی. پنجشنبه و جمعه، کل عید، کل تابستون. بنظرم بهترین شغله. من که اصلا حال ندارم تابستون توگرما برم سرکار😂