2777
2789

مامانم یه وعده غذا درست میکنه در هفته همونم با کلی منت ظرفارو میکوبه انقدر تا دو تیکه ظرف بشوره انگار من گفتم برو عروس شو خانواده تشکیل بده

من با افت قند افت فشاری که دارم باید دو ساعت اشپزی کنم از خستگیم نتونم چیزی بخورم کل حقوق بابام گرفته دستش برای خواهر بزرگم بچش فک و فامیلای خودش خرج میکنه از آخر آدمم حسابش نمیکنند 

خواستگارای خوبم هم با بهانه های چرت و پرت رد کرد جادوگر

لعنت به این زندگی

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفور تر از آدمای بی مسئولیت وجود نداره.بقیه رو هم با خودشون میکشن پایین.

به درد نخورای پر ادعا.

مال ماهم همین بود اگه بزاری بچه هاییم که اورده گردن نمیگیره میگه کار من نبوده

کاربر خانم هستم.

واقعا فاز مامانت چیه یا کلا اگه با خونه داری میونه ای ندارید چرا ازدواج میکنید؟

یه بار همینو بهش گفتم کینه گرفته بود اگه می بودی چیکار میکرد

خودش خواهراش به زور سحر و جادو ازدواج کردن که فقط از اون خونه دربیان حالا انگار دختر شاه بوده روز شب غر غر میکنه

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

مشکل از باباته تمام اختیار زندگی رو داده دست مامانت. واسه خودت فقط غذا درست کن به اندازه خودت.

بابام که اصلا ولش کن اگه عرضه داشت وضع زندگی مون این نبود

اون روز انقدر بهش غر زد دعوا فحش که مرد گنده گریه میکرد میزارم از اینجا میرم😐

چقدرپدرمادرابدشدن همشون به فکرخودشونن

اینا از اول سمی تاکسیک بودن فقط بچه دار شدن بشن ملائکه عذاب

منفور تر از آدمای بی مسئولیت وجود نداره.بقیه رو هم با خودشون میکشن پایین.به درد نخورای پر ادعا.مال م ...

دقیقااا به اینا میگن خودشیفته

تو که زورت میاد یه استکان بشوری خونه بابات میموندی

منو مریض کردن حالا انگار کلفت اینام توقع دارن