2777
2789
عنوان

خودم با خواستگارم مشکلی ندارم ولی

280 بازدید | 21 پست

بچه ها

خودم با ظاهرش مشکلی ندارم

ولی مامان و داداشم میگن خوب نیست

ولی تو فامیل میترسم مسخرم کنن و از این فکرا

چون یکی از آشنایانمونم جدیدا نامردی گرده و نامزدش زیباست و میدونم خواه و ناخواه با اون مقایسه خواهد شد

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دل اول مهم اینه که به دل تو بشینه ولی اگ خانوادت یه نظر دیگه دارن حتما رو تصمیمت گیریت بیشتر ف ...

به دلم نشسته

چون شخصیت و اخلاقش رو دوست دارم

ولی مامانم میگه من روم نمیشه به بقیه بگم دامادمه

خیلی ناراحتم

اگه آدم حرف دهن بینی هستی هیچوقت خوشبخت نمیشی. بگو حالا فعلا اخلاقشو بره بیاد ببینم چطوریه.اونقدر نش ...

نه نشون ندادم گفتم بد نیست

دهن بین نیستم

ولی به هرحال هر آدمی کمی حرف دیگران روش تاثیر میذاره

من خواستم بگم آره ولی ته دلمو خالی میکنن

زیبا هم باشه 

بازم مقایسه میشه با بهتر از خودش 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نه نشون ندادم گفتم بد نیستدهن بین نیستمولی به هرحال هر آدمی کمی حرف دیگران روش تاثیر میذارهمن خواستم ...

اگه خانوادت آدمای خوبی ان و خانواده سمی نیستن و مطمئنی بخاطر خوشبختیت دارن این حرفو میزنن یه تجدید نظر بکن اما به طور کل بگو میخوام با اخلاقش حالا فعلا اشنا شم اگه خوشت اومده

باید به دل خودت بشینه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

به دلم نشستهچون شخصیت و اخلاقش رو دوست دارمولی مامانم میگه من روم نمیشه به بقیه بگم دامادمهخیلی نارا ...

خدایا توبه 

رنگ و رو ک همیشه نمیمونه پیر میشیم زیبا باشیم یا زشت آخرش پر از چین و چروک میشه تهش یک اسکلت بدون گوشت