2777
2789
عنوان

خودم با خواستگارم مشکلی ندارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 21 پست
چی بگم‌بنظرم‌ مطمئن شو ادم حسابیه بعدازدواج کن ازقیافه چیزی برا ادم‌درنمیاد

نه خودمم شخصیتش رو خوشم اومده

ولی حرفای مامانمینا رو نمیدونم نادیده بگیرم

آخه فردا روز حرفای فامیل و دوست و آشنا هم اضافه میشه

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

نه خودمم شخصیتش رو خوشم اومدهولی حرفای مامانمینا رو نمیدونم نادیده بگیرمآخه فردا روز حرفای فامیل و د ...

منم اوایل بهم میگفتن توبا این سخت گیری چه شوهرکردی وزشته وفلان ولی بعدش دیگه ساکت شدن مهم خودتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگمکاش بینیش میگفتن عمل کنه😥من خوشم اومده ازش ولی دارم از فکر حرفای مامانمینا و بقیه دیوونه میشم

بینیشو ک بعدا هم میتونه عمل کنه ،به حرف مامانت نمیتونم بگم گوش نده چون خیلیارو دیدم گوش ندادن پشیمون شدن ولی شرایط با شرایط فرق داره ها اما حرف بقیه رو ولکن .

بینیشو ک بعدا هم میتونه عمل کنه ،به حرف مامانت نمیتونم بگم گوش نده چون خیلیارو دیدم گوش ندادن پشیمون ...

نه آخه ۳۰ و خرده ایش هست

میگم اگه میخواست عمل کنه تا حالا میکرد

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼