2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون برا خودتون از مفاتیح  دعا بنویسید

دعا که پولی نیست

هرکی ساده برا دعا پول میده

من هر روز خودم برا خودم دعا میکنم 

یا  مینویسم در کاغذ

دعانویسها به ریش هرکی دعا میخره تو دلشون میخندن

تصمیم گرفتم ب هرکسی ک میره پیش دعانویس یاقراره بره این حرفارو بگم

ببینید دوست صمیمی مادرم دعانویسع از اونا ک شاید درامدش ماهی بین پنجاه تا صدمیلیون باشه 

یا من دعا نویسایی میشناسم ک حتی ازگذشته اینده خبرداشتن یسریاشون

__

ولی همین دعاگرفتنا باعث شد بشدت تو زندگیم تاوان پس بدم

مثلا ب مادرم چندبار تهمت زدن ، یهو بابام از کار بیکار شد ، ازمون توشهر موقعیتای مختلف دزدی شد ، چندین مرتبه خودمو خانوادم مورد مرگ قرارگرفتیم ، بشدت ازهم متنفرشدیم همش خونمون دعوا بود ، پشت هم ضررای مالی میکردبم مثلا جارو برقیمون سوخت ب ماشینمون بی دلیل حمله کردن(واقعا بی دلیل بود جریانشوحال ندارم تعریف کنم) شاید صدپنجاه میلیون ضررکردیم ، هی پشت موبایل ازدست خانوادم میفتاد مجبورمیشدیم موبایلو درست کنیم یا عوضش کنیم و کلی چیزای دیگ

ک من فهمیدم اینا بخاطر سنگینی دعاست

توبه کردم ی سری از دعاهارو باطل کردم زندگیمون خیلی بهتر سد

حالا شایدفکرکنی رفتم طلسم گرفتم ک یکی بدبخت شه

ن برااین ک مثلا شبا زودبخوابم این چیزا

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

تصمیم گرفتم ب هرکسی ک میره پیش دعانویس یاقراره بره این حرفارو بگمببینید دوست صمیمی مادرم دعانویسع از ...

دعااول مشکل روحل میکنه ولی بعدش بدبختیتو شروع میکنه

مثلا تایکسال همه چی امنو امانه یهو نحسیای پشت هم برات اتفاق میفته

براهمین پیشنهادمیکنم هیچ وقت سمت دعانرین

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

پیش کی انجام میدی بگو به منم

اعتماد نکن عزیزمن

کامنتمو بخون

تصمیم گرفتم ب هرکسی ک میره پیش دعانویس یاقراره بره این حرفارو بگمببینید دوست صمیمی مادرم دعانویسع از ...

دقیقا بعدم دعا بگیری یکی بزنه  باطل کنه ارزش نداره که باید خدا بخواد تا بشه 

اگه میخواین پای غیرارگانیک و تاریکی به زندگیتون بکشید حتما سراغ دعا برین 

حتی کسانی هم که پیش دعا نویس میرن انرژی منفی شون حس میکنم

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
خودتون برا خودتون از مفاتیح دعا بنویسیددعا که پولی نیست هرکی ساده برا دعا پول میدهمن هر روز خودم بر ...

برای برگشت معشوق و ازدواج چه دعایی بنویسم میشه بگید

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خودتون برا خودتون از مفاتیح دعا بنویسیددعا که پولی نیست هرکی ساده برا دعا پول میدهمن هر روز خودم بر ...

برای درست شدن کارم و زبون بند خانواده ی عشقم چی بنویسم ؟؟؟

به امید رسیدن به دو تا