2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی نوزاد🙁

7149 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

پسرمن۴۰روزشه.قشنگ حس میکنم ک بینیش گرفته.

هرچی داخل بینیشو نگاه میکنم چیزی نمیبینم,قطره رینوسالتین هم ریختم و باپوآر بینی شو تمیز کردم ولی چیزی نیس بااینحال بازم بینیش باز نمیشه و قشنگ میفهمم ک بینیش گرفته.یه هفته پیش دکتر هم بردم ک گفتم شاید سرماخورده باشه دکتر گفت سرمانخورده.

چکار کنم بنظرتون?

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دختر منم ۶۳ روزه است دقیقا همینجوری است منم دیگه نمی دانم چکار کنم

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

بچه خواهرم همین طوره الان چار ماهشه قطره استفاده میکنه بعدبا فین فین خالی

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

من بردم دکتر، دکتر گفت بعلت عدم تکامل سیستم تنفسی نوزاد بچه این طوریه و آدم فکر می کنه بچه سرما خورد ...

دقيقا همينه

پسر من صبح ها انقدر بيني اش كيپ ميشه كه خس خس ميكنه من قطره ميريزم

بعدم بيني اش رو خيلي اروم با گوش پاك كن تميز ميكنم

تا شش ماهگي خوب ميشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕