2777
2789

دعوامون شده سر اینکه من گفتم نمیام باهاتون منو زدن خیلی بد (پشت کنکوریم درس دارم نمیتونم برم باهاشون بزور میبرنم)🙂💔

منطقی هم نیستن که باهاشون صحبت کنم بی درکن 

حالا دارن بر میگردن و میرسن چندساعت دیگه 

اصلا حوصلشونو ندارم میدونم بیان باز میخوان دعوا کنن 

کتری هم سوزوندم مامانم بد اخلاقه پدرمو در میاره 💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

وایچقدر منی

اصن حوصلشونو ندارم الن میان باز جر و دعوا شروع میشه 

خستم بخدا هنذفریم ندارم بزنم گوشم 

تو اتاقم میرم میان درو باز میکنن و دعوا میکنن باهام

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی گفت اصلا جواب نده فقط بگو اینهمه داد و هوار کردی چیزی هم گیرت اومده ؟

خیلی سلیطه و بد دهنه من همینجوری هیچی نمیگم وضعم اینه وای بحال روزی که چیزی بگم

خیلی سلیطه و بد دهنه من همینجوری هیچی نمیگم وضعم اینه وای بحال روزی که چیزی بگم

چه مرگشونه این مامانا. مامان دوستم همینطوریه همه بچه هاش روانی شدن. پتانسیل داره که سر هرچیز کوچیکی اونقدر داد و هوار راه بندازه تا گلوش داره بشه. اه

چه مرگشونه این مامانا. مامان دوستم همینطوریه همه بچه هاش روانی شدن. پتانسیل داره که سر هرچیز کوچیکی ...

مامان منم دقیقااااااااااا همینجوریه 

باور نمیکنی ما هم چندتا بچه ایبم همه مون به فکر فرار کردن به ی روشی از این خونه لامصب هستیم 

ازدواج رو نمیزاره پیش خواستگارا خرابمون میکنه میرن پیداشون نمیشه 

باید درس بخونیم مستقل بشیم

مامان منم دقیقااااااااااا همینجوریه باور نمیکنی ما هم چندتا بچه ایبم همه مون به فکر فرار کردن به ی ر ...

دوست من خدارو شکر فرار کرد رفت تهران. حاضره تو غربت سختی بکشه ولی برنگرده. ببین من رفتم خونشون از زندگیم سیر شدم. بچه هاش که جای خود دارن. اینا چرا اول درمان نمیکنن خودشونو بعد بچه دار بشن اخه

دوست من خدارو شکر فرار کرد رفت تهران. حاضره تو غربت سختی بکشه ولی برنگرده. ببین من رفتم خونشون از زن ...

ببین منم هدفم همینه دارم درس میخونم برم یه شهر دیگه غربت بکشم ولی تو این جهنم نباشم 

دلم برای خواهرم خیلی میسوزه من برم چقدر سختی میکشه 

ده سالشه 🥲💔

ببین منم هدفم همینه دارم درس میخونم برم یه شهر دیگه غربت بکشم ولی تو این جهنم نباشم دلم برای خواهرم ...

اونم راه خودشو پیدا می‌کنه تو خودتو خلاص من فعلا. موندن تو چنین خانواده ای واقعا روح و روان ادمو تخریب می‌کنه.