2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

1740 بازدید | 11 پست

سلام.من دوماهه اقدامم.این ماه یه هفته قبل از موعدم برای اولین بار سینه هام حساس شدن وسوزس وخارش داشتم وحتی بزرگ وسنگینتر از قبل شدن،متاسفانه بعداز دو روز تاخیر،پریود شدم.ولی هنوز سینه هام بزرگ وسنگینن ولی حساس نیستن،ازطرفی رگ های آبی به وضوح دیدخ میشن..به نظرتون طبیعیه؟اونایی که همیشه دردسینه قبل پریودی داشتن تودوران پریودیشونم اینجوری مونده بود یا عادی میشد؟

همیشه دردناک و بزرگ میشن..عادیست

اما شما که اقدامی شاید قضیه فرق کنه و نی نی باشه☺

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماتو روزهایی که پریود بودین هم اینجوری بودین؟:الان من چیکاربایدبکنم؟

آره همیشه دردناک میشه و بزرگ..عادیه😊به خاطر هورمون هاست

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
شماتو روزهایی که پریود بودین هم اینجوری بودین؟:الان من چیکاربایدبکنم؟

عادیه عزیزم

سوتین سفت ببند که نگه داره اذیت نشی

آره مال منم یوقتایی پریود هم میشم ادامه داره

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️