2777
2789
عنوان

با شوهرم که عقدیم تصویری حرف زدم

214 بازدید | 9 پست

گفت چقدر موهات ژولیده چقدر سادهدای ارایش نکردی برام درصورتیکه من روتخت دراز کشیدم یهو زنگ زد بعد میخپواست محل مارش و‌نشونم بده‌کفتم‌دلم‌برات تنگ میخوام‌ببینمت کاش نمیگفتم‌احساس میکنم‌منو دید خورد توذ‌وقش تا حالا اینطوری نکفته بود شما بودین‌چیکارمیکردین😞

اینجور موقع ها زاویه دوربین را تغیر میدم یا تمرکزشو از صورتم ب حرف زدن جذب میکنم این کار جوابه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوران عقد برا فهمیدن همین چیزاس

عزیزم خانمش بوده دلش خواسته مرتب باشه واسه یه انتقاد کردش از خانم خودش چ حرفیه میزنی 

فهمیدن چه چیزا؟

مگه رباته که همه چی طبق پیل ما پیش بره؟ ماهم شوهرمون ژولیده باشه دوس نداریم

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

شما گفتی تصویری بگیرن 

خب یکم به خودت میرسیدی 

حداقل شونه بزنین موهاتونو 

من هر روز میزنم و همیشه یه تینت و کرم تو خونه میزنم 

برای خودم هم خوبه زیبا و شیک بودن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شغلش چیه 

که می‌خواست نشون بده؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عزیزم خانمش بوده دلش خواسته مرتب باشه واسه یه انتقاد کردش از خانم خودش چ حرفیه میزنی فهمیدن چه چیزا؟ ...

آدم همیشه نمیتونه مرتب باشه 

مخصوصا پس فردا که میرن سر زندگیشون و مطمئنا مسئولیتش خیلی بیشتر میشه 

اگه شما همیشه تو خونه اتو کشیده و شینیون کرده و عطر زده اید خوش به حالتون 😴

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

شما گفتی تصویری بگیرن خب یکم به خودت میرسیدی حداقل شونه بزنین موهاتونو من هر روز میزنم و همیشه یه تی ...

میدونم کارم اشتباه بود چون یهو شد منم بییخیال شدم‌خیلی بد‌خورد تو ذوقش

میدونم کارم اشتباه بود چون یهو شد منم بییخیال شدم‌خیلی بد‌خورد تو ذوقش

همیشه مرتب باش خواهر 

برای خودتون خوبه اول و روحیه اتون 

اشکال نداره ایندفعه

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد