2777
2789
عنوان

معلم رسمی

82 بازدید | 11 پست

دانشجو معلما یا معلم ها  حقوق  خالصتون بعد کسر بیمه و مالیات و... چقدره  .؟   و اینکه دبیر زیست مثلا  چند روز در هفته باید بره مدرسه ؟ میشه دو تا مدرسه بره اینجوری دو تا حقوق میگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا حقوق کامل نمیدن دوشیفت بری

فک کنم دبیرا ۳ روز میرن یک مدرسه 

میگم میتونند برند یک مدرسه  ِغیر انتفاعی یا دولتی  دیگه اون ۲ روزشو  و خب اونجا هم یک حقوق جداگانه می‌دن دیگه مگه اینطور نیست؟

ورودی امسال (دانشجو معلم) ۱۳ میل

راضی هستی از معلمی  ؟ من هدفم دبیری زیست هست  بنظرتون بعدا پشیمون میشم ؟ چون خیلیا میگن معلمی خیلی سخته اینکه با بچها در ارتباط باشی و...

راضی هستی از معلمی ؟ من هدفم دبیری زیست هست بنظرتون بعدا پشیمون میشم ؟ چون خیلیا میگن معلمی خیلی س ...

من معلم نشدم هنوز

اما اطلاعاتم در این مورد زیاده.

علاقه نداری؟

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

من معلم نشدم هنوزاما اطلاعاتم در این مورد زیاده.علاقه نداری؟

چرا علاقه دارم  ولی خیلی از معلم هار و میبینم راضی نیستن از شرایطشون میگند خیلی سخته و حقوقش برای اینهمه سختی کافی نیست