2777
2789

پدر مادر بیسواد دارم هیچکسی هم ندارم پول هم ندارم تنهام ریخت و قیافه  و هیکل هم که اصلاااا درسم خوب نیست نمرات بد افسردگی هم دارم وسواس فکری هم دارم شوک عصبی بشدت شدید دارم مامانمم ازم متنفره تلاش های درسیم اصن جواب نمیده متاسفانه حالمم از مدرسه بهم میخوره چون تلاشام جواب نمیده میل به زندکی اصلااا ندارم حتی نیم درصد خودکشی هم نکردم چون ممکنه حرفایی که راجب اون دنیا میزنن درست در بیاد بازم مطمئن نیستم تو این سن موهامم سفید شده حتی خونه خودم زندگی نمیکنم  حالا بنظرتون چکار کنم راستی 16سالمه اها اینم بگم سالمم نیستم نیاز به عمل داره یجام یجور بیماریه به هر حال

هدفگذاری کن و توکل داشته باش 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل که ندارم اگه میخواست کمکم میکرد)

کی کمکت میکرد ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خدا

خدا کمکشو از هیشکی دریغ نمیکنه عزیزم، بخواه و توکل کن 

بخوام😅من یکم فراتر از خواستن کمک خواستم زجه زدم کمکم کنه

ولی توکل با زجه زدن فرق داره