2777
2789

دوستان همه ازدواج کردن 

کسی دوست نداشتم کسی من دوست نداشتم

همیشه مشغول کار و درس بود 

الان خواستگار سطح تحصیلات و اجتماعی و موقعیت اجتماعی پایین رد میکنم 

شانس من ,حتی آدمی هم سطح خود از من خوششون نمیاد خواستگارام همش شغل درست و حسابی ندارند 

چیکار کنم😐☹️بعضی وقتا میگم سخت نگیر با یکی ازدواج کن  .دنیا برای ما فقط زحمت کشیدن سوختی کشیدن 

دوست داشتند و زندگی خوب برای من نیست

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

چراافک میکنید همه چیزو تویه پک خوشگل بایدتقدیمتون کنن؟ زندگیتو خودت بایدبسازی یکی از همون خاستگارامی ک شخصیتش قابل قبوله رو میتونی انتخاب کنی باهم زندگیتون بسازین شوهر من هیچی نداشت من زنش شدم. الان کف پاموبوس میکنه ب همه جارسوندمش

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا متوجهم چی میگین 

ازدواج واسه بعضیا واقعا سخته و دلیل بر پرتوقعی اون آدم نیست 

تا جایی که میتونین رها کنینش درست میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿