2777
2789
عنوان

پارتنرم میگ گیر خوشگلیتم وگرنه اخلاقت خزه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما قیافت خوبه ولی اخلاقت یکم تنده و راحت توهین میکنی بخاطر همین گفته . چون کاربریتو میشناسم میگم

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

شمادهنت رو ببند چون چیزیی نمیدونی

بیا اینم یه نمونش.من هم خوبیتو گفتم هم بدیتو .موفق باشی 

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

بیخود کرده🤣یه زن نقطه ضعفش قیافشهوالا من زیبا هم هستمواقعا زیبام و خوش هیکل اینو همه میگن

مثلا داره وانمود میکنه اخلاقت از چهره ت بیشتر براش جذابیت داره ، همین که بهت به زبون گفته عالیه

نه والا ما من پارتنرم طوریه ک احترام اولین پایه رابطه مونه

والله ما رو هم صبح تا شب فحش‌کش نمیکنن و‌ نمیزنن. ما هم به هم احترام میذاریم. ولی فرق شوخی و جدی رو میفهمیم. و اینکه اگر ایرادی توی رفتار هم ببینیم به هم میگیم.

اینکه تا ببینی طرف ایراد گرفته و بدون اینکه ایشونو بشناسی عیب بذاری روی پارتنرش، کمک کردن نیست. اتفاقا به اشتباه انداختن ایشونه.