2777
2789
عنوان

به نظرتون برای اقایون تحصیلات خانومشون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلو شیپ همون ازمون قبولی تحصص هست چیز خاصی نیس 😂ولی قلب و عروق رشته ضعیف تخصصه اینش خوبه نمیتونه ه ...

نه اصلا همچین ادمی نیست که هوا برس داره خیلی متواضع هست

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

هر چند رشته خود منم بیهوشی جز تخصص های ضعیفه که استادیوم خالی نباشه 😂💔

😂😂😂شما علاقه داشتین به رشتتون؟

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

خب در عوض تو ۶ تا زبون بلدی شوهرت احتمالا فقط انگلیسی بلده

اره 😂

البته خب رشته اون از یاد گرفتن زیان سختتره به نظرم

نه واقعیتش من گوش حلق بینی یا پوست میخواستم رتبم نرسید مخصوصا پوست هی

من فراریم از علوم پزشکی انقدر از بچگی زیست و بیمارستان و این چیزا تو مغزم بوده حالا اگه بدون علاقه وارد میشدم شهید میشدم تو این راه😂

تخصص جراحی

عزیزم یه سوال 

متخصص جراحی دقیقا جراح چیه؟ 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

عزیزم یه سوال متخصص جراحی دقیقا جراح چیه؟

منظورم اینه جراحن و تخصص دارن 

متخصص قلب

کارتون چبه؟

مترجمم

امکانش هست در ارتباط با مترجمی ازتون سوال بپرسم ؟

اره عزیزم حتما

اره عزیزم حتما

سوالاتم یکم زیادن....

مترجمی زبان رشته سختیه؟ 

ایا باید کنارش زبانکده هم بریم ؟

چطور میشه به مترجمی مسلط شد ؟

آیا کتاب هم تجربه کردید شما ؟

ترجمه کتاب کار سختیه؟ 

چقدر زمان میبره ترجمه کتاب ؟

حقوق مترجمی چطور هستش ؟

من که شما رو نمیشناسم اگه امکانش هست مقدار واقعی حقوق رو بفرمایید ممنونم

سوالاتم یکم زیادن....مترجمی زبان رشته سختیه؟ ایا باید کنارش زبانکده هم بریم ؟چطور میشه به مترجمی مسل ...

بله رشته سختیه

درسا سنگینن و کلا کاریه که نیاز به دقت و تمرکز بالایی داره

این که درکنارش کلاس برین یا نه کاملا به خودتون بستگی داره اگه سطح خوبی دارید که نیازی ندارین ولی اگه نه داخل دانشگاه نمیان از اول به شما زبان یاد بدن کلا یه سطح رو به بالا درنظر گرفته شده برای اموزشا 

خب برای تسلط هم هرکی یه روشی داره ولی به نظر من ارتباط خیلی تاثیر گذاره

کتاب به اون صورت که رسمی بشه نه ولی خب برای خودم رمان‌های خارجی رو ترجمه میکنم گاهی اوقات

بله ترجمه کتاب خیلی سخته چون پر از اصطلاحات و نکات ریز هست

بستگی به خودتون داره مدت زمان ترجمش ولی در عادی‌ترین حالت هر ۱۰۰ صفحه ۱ تا ۲ ماه (ممکنه بیشتر و یا کمتر هم باشه)

درمورد حقوق یک بحث خیلی طولانی هست چون درامد هر مترجم به جرئت میتونم بگم با مترجم دیگه کاملا متفاوته

مترجمی شغلیه که میتونید توی کلی حوزه همزمان فعالیت کنید 

پس میزان درامد به فعالیت و مهارت شما کاملا بستگی داره 

یک مترجم میتونه درماه ۶ میلیون تومن داشته باشه یک مترجم +100 میلیون 

من به شخصه راضیم از درامدم البته من فقط بخش مترجمی فعالیت نمیکنم و کارای بازرگانی و مدیریت هم انجام میدم 

ولی بیشتر درامدم مربوط به مترجمی هست 

درامد یه مترجم تازه کار برای یه شغل دولتی/خصوصی حدودا ۲۰ تومن دیگه با توجه به رزومه‌تون بیشتر هم میشه بعد از چندسال 

خلاقیت داشته باشید از این شغل بهترین پول رو میتونید دربیارین