2777
2789
عنوان

به نظرتون برای اقایون تحصیلات خانومشون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 60 پست
نه اونا مثل ما زنا نیستن چون تحصیلات شعور و شخصیت نمیاره ادم انسان باشه کافیه

ممنونم عزیزم

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکه اوضاع مالیتون خوبه راست میگه چرا سرکار میری عزیزم بچسب به خونه و زندگیت

خوبه ولی برای کارم زحمت کشیدم خسته هم شدم یه مقدار ولی دلم نمیاد چون خیلی تلاش کردم که به اینجا برسم و هنوز هم کلی هدف دارم

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

خوبه ولی برای کارم زحمت کشیدم خسته هم شدم یه مقدار ولی دلم نمیاد چون خیلی تلاش کردم که به اینجا برسم ...

شوهرت درامدش باید خوب باشه قطعا در کنارش میتونی به ارزوهات و هدفات بررسی اما اگر بازم فکر میکنی عاشق کارتی ادامه بده 

شوهرت درامدش باید خوب باشه قطعا در کنارش میتونی به ارزوهات و هدفات بررسی اما اگر بازم فکر میکنی عاشق ...

دو جا کار میکنم قراره گالری طلا بزنیم که من از یکی انصراف بدم و کارم سبک‌تر بشه ولی درامد رو حفظ کنم

البته ارزوهای من انقدر بزرگن فقط ایلان ماسک میتونه براوردشون کنه😂😂

بستگی داره چه جراحی باشه 😂😂😂😂 چه جراحی هستن

چه فرقی داره 

مهم زحمتیه که کشیده

چه فرقی داره مهم زحمتیه که کشیده

عریزم منم  پزشک بیهوشیم همسرم جراح ارتوپد بعضی تخ۲ص ها ضعیفن ارزش ندارن تو دید ما پزشکا اومدن استادیوم خالی نباشه😂😂😂😂همسرتون چه تخصصی دارن 

عریزم منم پزشک بیهوشیم همسرم جراح ارتوپد بعضی تخ۲ص ها ضعیفن ارزش ندارن تو دید ما پزشکا اومدن استادی ...

😂😂😂

اره میدونم پدر خودمم جراح هستن 

تخصصشون قلب و عروق و البته تجربشون کمه 

هر چند بخوام واقعیت رو بگم کادر درمان معمولا تو محیطی قرار می‌گیرن مه مقایسه ناخودآگاه پیش میاد واس ...

یعنی ممکنه ناراضی باشه ولی چیزی نگه؟ اخه حتی میگفت سرکار هم نرو اون اوایل من گفتم نه بعدش دیگه مخالفت نکرد

یعنی ممکنه ناراضی باشه ولی چیزی نگه؟ اخه حتی میگفت سرکار هم نرو اون اوایل من گفتم نه بعدش دیگه مخالف ...

با این اوصاف که میگین همسرتون قلب و عروق هستن معمولا تو بخش کار میکنن بخشم پر کادر خانم هستش نا خودآگاه مقایسه پیش میاد من همکاران زیادی دیدم که خانم غیر کادر داشتن و خیانت گردن   نمیدونم ربط داره یا نداره من تجربه میگم که معمولا دوام کمتری نسبت به ازدواج با خود همکار داشته   ولی هر کی خصوصیات  متفاوت داره چی بگن 

عریزم تخصص قلب و عروق جراح نیس صرفا متخصصه😂😂😂 شما فرق اینا رو یاد بگیر بنظرم

من علوم پزشکی نبودم علاقه هم نداشتم و چیزیم درموردش نمیدونم 

علاقه هم ندارم فرقشو متوجه بشم 

با پدرم یک بیمارستان کار میکنن 

فلوشیپ قلب و عروق رو هم گذروندن

من علوم پزشکی نبودم علاقه هم نداشتم و چیزیم درموردش نمیدونم علاقه هم ندارم فرقشو متوجه بشم با پدرم ی ...

فلو شیپ همون ازمون قبولی  تحصص هست چیز خاصی نیس 😂ولی قلب و عروق رشته ضعیف تخصصه اینش خوبه نمیتونه هوا برش داره