2777
2789
عنوان

زیارت عاشورا و برکت زیاد

95 بازدید | 10 پست

اگه میخواین زندگیتون تغییر کنه زیارت عاشورا با صد لعن صد سلام معجزه میکنه 

جواب سلام واجبه!!!با هر سلام به حدود۱۵۰ نفر سلام میدی حالا این عدد ضرب در صد کنی میشه  ۱۵۰۰۰سلام و سلامتی میاد سمت زندگیتون

یعنی هیچ طلسم و دعا و...بهت اثر نمیکنه

عین اکسیر نجات عمل میکنه

بخاطر همین اکثر علما و بزرگان بهش توصیه کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیارت عاشورا. خود معجزه ست

تات

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
میشه بیشتر توضیح بدید چطوری خونده میشه ؟کی باید بخونیم

هروقتی ک دلت خواست بخون ازصبح تاشب وقت هست آخرشم یه دورکت نماز هدیه ب امام حسین 

از اول زیارت بخون تا رسیدی ب لعن که ۱۰۰بار بخون بعد رسید سلام ۱۰۰باربخون

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

میشه بیشتر توضیح بدید چطوری خونده میشه ؟کی باید بخونیم

زیارت شروع میکنی به خوندن وقتی رسیدی به اون قسمتی که گفته صد بار تکرار میکنی

صد بار جمله مربوط به لعن میگی و بعد صد بار قسمت سلام

لازم نیست که همه رو یهو بخونی در طول روز هر وقت زمان داشتی عزیزم بخون

کلا زیارت عاشورا بینظیره حس ششم هم انگار بشدت قوی میکنه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀