2777
2789

من مریضم..وسواس فکری دارم و این بدترین بیماری هست که یه نفر میتونه دچارش بشه..صبح تا شب استرس زیاد دارم..یک سال و دو ماه هست که گرفتارش شدم و اصلا نمیدونم خودم الان سالمم..سالم نیستم..مریضم..چون بلاخره استرس روی سلامتی تاثیر میزاره به نظرم..میترسم تا حالا ام اسی..بیماری بدی چیزی گرفته باشم به خاطر این همه استرس

بچه ای هم که تو شکممه یعنی سالمه؟ من که این همه استرس دارم یعنی بچم سالم میشه؟ همش با خودم فکر میکنم که اگه بعد اینکه به دنیا بیاد همش گریه کنه و اصلا ساکت نشه و اصلا آروم نخوابه چی؟؟ اون موقع من خودمو نمیبخشم...اگه به خاطر این همه استرس که تو بارداریش کشیدم قیافه بچم افسرده باشه چی؟؟

یعنی من اینهمه استرس کشیدم تو بارداری بچم آروم میخوابه؟؟؟؟‌ الان نزدیک ۷ ماهمه و من نتونستم تو این ۷ ماه حتی شده به خاطر بچم درست کنم

و اینکه این بچه مادر میخواد دیگه..من اگه به خاطر این استرسا چیزیم بشه بچم چی میشه

وسواس فکریم به خاطر دوران کودکی ای که داشتم اتفاق افتاد یه بخش بزرگشم شوهرم و اطرافیانش تاثیر گذار بودن

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با روانشناس حرف بزنو نی نی ت هم ایشالاع سالم سالمه

سونوگرافیا همه میگن سالمه ولی من میترسم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

نباید بترسی 

باید برای وسواس فکریت راه پیدا کنی

که راهش و باید روانشناس بهت بده

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

هیچ بچه ای آروم نمی‌خوابه چند ماه اولانشالله که نی نی سالمه نگران نباش به درمان خودت فکر کن

یعنی منی که این همه استرس کشیدم تو بارداریم یه بچه سالم به دنیا میارم؟؟

انشالله سالمه نی نیت.

هروقت استرس میگیری،سوره حمد بخون،حتی شده چن بار پشت هم بخون،تا آرامش بگیری.

من خودم خیلی اول بارداری استرس داشتم،با  خوندن سوره حمد بهتر شدم

نباید بترسی باید برای وسواس فکریت راه پیدا کنیکه راهش و باید روانشناس بهت بده

تا الانم سقط نشده یعنی خدا مواظبشه