2777
2789
عنوان

بابام

71 بازدید | 13 پست

من تایپیک قبلیام گفتم خیلی سخت گیرن

الان بهش گفتم برم دانشکاه میخام کنارش کار کنم و ... تو که پول نمیدی برگشته میگ بنظرت من میزارم کار کنی؟؟

ممکنه مانع دانشگاه رفتنم بشن حتا نمیزارن تا سر کوچه برم 

من گفتم میرم اونجا کنارش کار میکنم خابگا میمونم و بورسیه میگیرم و میرم خارج یواشکی.

اینطوری پیش میره فک نکنم بزاره برم دانشگا اصلا برمم خودش میخاد ببره بیاره چیکار کنم خلاص شم واقعا؟ امیدم ب دانشگا بود ک اونجا بمونم پول در بیارم برم

خب اصلا چرا گفتی میخوای کار کنی؟

وقتی خودت دنبال اجازه گرفتنی ما چی بگیم. برو کار خودتو بکن مگه ادم باید همه جزئیاتو در اختیار بقیه بذاره

اگه فکر میکنی کار و هدفت درسته پس توضیح اضافه نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اصلا چرا گفتی میخوای کار کنی؟وقتی خودت دنبال اجازه گرفتنی ما چی بگیم. برو کار خودتو بکن مگه ادم ب ...

نه الکی پیشش‌گفتم ببینم چیمیگه ک واکنشش این بود واقعا نمیدونم چیکار کنم چطوری بهش برسم.... 

نه الکی پیشش‌گفتم ببینم چیمیگه ک واکنشش این بود واقعا نمیدونم چیکار کنم چطوری بهش برسم....

عزیزم اگه دانشجوی شهر دیگه هستی لزومی نداره براش توضیح بدی.

اگه هم دانشجوی شهر خودتون هستی باید بهت بگم که کلا کار کردن همراه درس خوندن خیلیییییی سخته.

بخصوص اگه ترم‌اول هستی اصلا به هیچ عنوان نمیتونی کار بکنی. چرا؟ چون ساعت های کلاسی اصلا دست دانشجو نیست. ترم اول رو خود آموزش برات انتخاب واحد میکنه. مثلا یه کلاس هشت صبح داری . یه کلاس سه ظهر. تو نمیتونی صبح یا عصر بری سر کار.

به طور کل تنظیم ساعتای کلاسی هیچوقت دست دانشجو نیست. الکی اسمش انتخاب واحده . یه سری دروس روی سایت ارائه میشه و دانشجو موظفه که بره برشون داره.

کار دانشجویی خیلی کمه و پیدا نمیشه.

اگه هم پیدا کردی به عنوان کاراموز برو و اگه بابات حرفی زد توی روش وایسا. یا بگو پول تو جیبیم رو بیشتر کن

عزیزم اگه دانشجوی شهر دیگه هستی لزومی نداره براش توضیح بدی.اگه هم دانشجوی شهر خودتون هستی باید بهت ب ...

دانشگام چندساعت زینجا فاصله داره میفهمم اگ بیفته بهم

اونجا خابگا بمونم دیگ کلن اینجا نمیام کار کنم نمیفهمه

و اینکه بابام کارگره پولش نمیرسه اگ برم دانشگا ازاد

بخاطر همین میگم که اگه فردا نزاره خابگا بمونم باید تموم کنم برگردم خونه و کلن از هدفام بزنم واسه همچی ایندم... ذهنم درگیره اینه چطوری برم بمونم کلن خیلی ادم سخت گیریه هیچوره راه نمیاد عیب میدونه موندن ی دخترو تو ی شهر دیگه میگه تمومم کردی برمیگردی خونه 

من فک میکنی چرا میگم بمونم خابگا کنارش کار کنم و... کلن اونجا بمونم و دیگ بورسیه گرفتم برم

الان میترسم از اوتموقعه که نزاره بمونم

دانشگام چندساعت زینجا فاصله داره میفهمم اگ بیفته بهماونجا خابگا بمونم دیگ کلن اینجا نمیام کار کنم نم ...

عزیزم دانشگاه دولتی روزانه قبول شدی؟

هزینه خوابگاه دولتی بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ تومنه.

به هیچ عنوان نمیتونه نذاره بری چون اگه کسی دولتی روزانه قبول بشه و بخواد انصراف بده باید جریمه بپردازه.

آیا پدر شما پول جریمه چند میلیونی رو داره؟ پس بسم الله بگو برو جریمه بده.

یه میلیون دو میلیون هم نیست خیلی گرونه.

بعد هم موضوعی که داری بهش فکر میکنی مربوط به ایندس . حالا تو فعلا برو لیسانست رو بگیر. ارشد هم کنکور میدی اونموقع هم میری ارشد. این اگه بخواد نذاره بری باید خسارت بده

عزیزم دانشگاه دولتی روزانه قبول شدی؟هزینه خوابگاه دولتی بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ تومنه.به هیچ عنوان نمیتونه نذ ...

نه من سال بعد میرم دانشگاه 

و رشتم کاردانش تولید محتوا چطوری میتونم برم دولتی؟؟ ازاد نمیخام برم

و اینکه دغدغه من فقط اینه که رفتم دانشگا دیگ کلن اونجا بمونم دیگ کارام کنم اونجا چون اگ نتونم بمونم و برگردم خونه هردفعه عمرا بتونم برم خارج... خاطر همون میگم اونجا بمونم درامد داشته باشم و اینکه نمیدونم چطوری این کارو عملیش کنم تو این گیرم

نه من سال بعد میرم دانشگاه و رشتم کاردانش تولید محتوا چطوری میتونم برم دولتی؟؟ ازاد نمیخام برمو اینک ...

کار کردن کنار درس خوندن توی شهر غریب اصلا با هم جور در نمیاد. بخصوص برای یه دختر.

چرا؟ چون ساعت کلاسا مناسب نیست که شما بتونی کار پیدا بکنی. اگه کار پیدا بکنی قبل از ساعت ده شب شما طبق قانون باید خوابگاه حضور داشته باشی.

برای همین کلا دور کار کردن حین درس خوندن رو خط بکش.

مگه اینکه یه مهارت ارایشی، کاشت ناخن یا اصلاح کردن ابرو بلد باشی بتونی از همون خوابگاه از بچه ها پول بگیری.

کار کردن کنار درس خوندن توی شهر غریب اصلا با هم جور در نمیاد. بخصوص برای یه دختر.چرا؟ چون ساعت کلاسا ...

اصن کار نکنم خب من دوست دارم بمونم اونجا خابگا که بابام نمیزاره اینو چیکار کنم؟🫠

و عزیزم‌نگفتی دانشگا دولتیو چیکار کنم برم تو دولتی؟

اصن کار نکنم خب من دوست دارم بمونم اونجا خابگا که بابام نمیزاره اینو چیکار کنم؟🫠و عزیزم‌نگفتی دانشگ ...

عزیزم من نمیدونم رشته ات چجوریه اما دانشگاه ازاد اصلا خوابگاه نداره. خیلی هم سخته که بخوای رفت و آمد بکنی. چون کلاسا از هفت صبح شروع میشن. تو باید چهار صبح حرکت کنی تا به کلاس هفت صبح داخل اون شهر برسی یا یه خونه همونجا اجاره کنی یا پول خوابگاه خودگردان بدی که اونم هزینه خودشو داره.

مگه اینکه بری دانشگاه دولتی و خوابگاه دولتی که خب دیگه نمیتونه نذاره بری چون جریمه باید بده

عزیزم من نمیدونم رشته ات چجوریه اما دانشگاه ازاد اصلا خوابگاه نداره. خیلی هم سخته که بخوای رفت و آمد ...

من تحقیق کردم واسه رشته کاردانش یدونه تو تهران هست زده دانشکده انقلاب اسلامی دولتی... اونجا رو میشناسی؟ یعنی اک من برم پاسم میکنن اونجا؟ چون کلن واسه فنی حرفه ای یاست منم خودم طرف تهرانم