2777
2789

اشکشو در آوردم نمیدونم ازم حلالیت خواست ولی جواب ندادم بهش بگم بخشیدمش عذاب وجدانه رو تموم کنم

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

خداروشکر یکم وجدان داره

مامان من همیشه طلبکاره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه عذاب وجدان داری یعنی هنوزم دارن باهات بازی روانی میکنن. وگرنه اگه فکر میکنی حق با توئه که نباید عذاب وجدان داسته باشی.

حالا باز خوبه حلالیت خواسته ازت

مامان بابای ما که طلبکارم هستن

خب لازمه بعضی وقتا ادما ب رفتارهای اشتباه گذشتسون پی ببرن

منم ب مامانم ک میگفتم ما چقدر تو زندگیشون سختی کشیدیم قربانی شدیم و تروما داریم، هرگز نمیپذیره اما می بینم ک تو وجود و درون خودش بهمون حق میده و ناراحته از اتفاقاتی ک افتاده و باعث و بانیش اون و پدرم بودن و حتی از شنیدنش عصبانی هم میشه

ولی کاش با وجود مشکلاتشون ما رو ب دنیا نمی اوردن. یا حداقل مارو قاطی مشکلاتشون نمی کردن و ابرومندانه خودشون دوتا مشکلاتشون رو حل میکردن، ما خیلی تو زندگی شون اسیب دیدیم😔😔

همینکه عذاب وجدان داری یعنی هنوزم دارن باهات بازی روانی میکنن. وگرنه اگه فکر میکنی حق با توئه که نبا ...

عذاب وجدان از بازی روانی نیست

از پاکی و دل نازکی دل ادمه

مثلا بعضی ها سر یه موضوع الکی میگن طرف فلج بشه و سنگدلن

درحالیکه بعضی ها حتی کتک میخورن ولی باز دلشون نمیاد طرف رو بزنن ولی بعضی ها برعکس یه خانم ضعیف رو با لگد و ... نابود میکنن حتی اون خانم ممکنه مادر خواهر یا زنشون باشه

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

عذاب وجدان از بازی روانی نیستاز پاکی و دل نازکی دل ادمهمثلا بعضی ها سر یه موضوع الکی میگن طرف فلج بش ...

این که شما میگین یه مبحثه اون که من میگم هم یه مبحثه.

توی اغلب مواقع با توجه به فرهنگی که ما داریم این عذاب وجدان از بازی روانیه. اکثر پدر مادرای ایرانی خودشیفته ان