استر_هیکس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6352 عنوان من وسواس فکری دارم یا بهم وحی میشه❓ 60 بازدید | 9 پست چند ماهی میشع ک همش فکر میکنم زبونم لااال قراره واسه یکی از اعضای خانوادم اتفاقی بیوفتهطوری ک از زندگی کردم دور شدم دارم ارایش میکنم یادش میوفتم ک قراره همچین اتفاقی بیوفته غذا میخورم یادش میوفتم حتی نگاش میکنم حالم بد میشهاین دوروز هم با دیدن دوتا خواب بد حالم بهم ریختالان این حس و حال وسواس فکری بهش میگن یا نشونست؟ 1404/07/25 | 16:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیدس عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7422 نه وسواس فکریه نه نشونسفصل پائیز سودای بدن زیاد میشه و آدم فکر و خیالات الکی میکنهمال فصله
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 970 ترس از تنهایی تو ناخوداگاهت هست مال بچگیهباید افکارت تغییر بدی مثلا بگی ن عمر دست خداست همه چیز میسپارم به خدا وقتی افکارت اومد هواست پرت کن سرسخت باش و به نظر دیگران توجه نکن🪼🐺
استر_هیکس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6352 نه وسواس فکریه نه نشونسفصل پائیز سودای بدن زیاد میشه و آدم فکر و خیالات الکی میکنهمال فصله گفتم ک چندین ماه این افکار رو دارم
استر_هیکس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6352 ترس از تنهایی تو ناخوداگاهت هست مال بچگیهباید افکارت تغییر بدی مثلا بگی ن عمر دست خداست همه چیز میسپ ... مگه میشه منم فک میکنم خدا همچین تصمیمی گرفته و روانی میشم
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 970 مگه میشه منم فک میکنم خدا همچین تصمیمی گرفته و روانی میشم دلیل منطقی داری؟ یا همین طور الابختکی یه چیزی اومده تو ذهنت باور کردی؟شما ترس از دست دادن عزیزانت رو داریچارش اینه عضو یه گروهی چیزی عضو بشی که صبحت با اونا اروم اروم بهت دلگرمی بدهیا دوستی پیدا کنی که بهت آرامش بدهبنظرم ذهنت دنبال آرامش میگرده سرسخت باش و به نظر دیگران توجه نکن🪼🐺
استر_هیکس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6352 دلیل منطقی داری؟ یا همین طور الابختکی یه چیزی اومده تو ذهنت باور کردی؟شما ترس از دست دادن عزیزانت ر ... دارم همه اینارو26سالم😐
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 970 دارم همه اینارو26سالم😐 خوب پس سنتم کم نیست بزنم نصفت کنم🤣😐تو مگه پیامبری بهت وحی شه اخه دوست منیکم کتاب بخون خودت سرگرم کن خوب میشی سرسخت باش و به نظر دیگران توجه نکن🪼🐺
استر_هیکس مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6352 خوب پس سنتم کم نیست بزنم نصفت کنم🤣😐تو مگه پیامبری بهت وحی شه اخه دوست منیکم کتاب بخون خودت سرگرم ک ... واقعا نمیدونم دلیلشو کاش همچنین افکاری رو میتونستم حذف کنم
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 970 واقعا نمیدونم دلیلشو کاش همچنین افکاری رو میتونستم حذف کنم شبیه وسواس هست هی تکرار میشهیا فقد ترس داری؟ منظورم اینه از لحاظ ذهنی رنج میکشی یا احساسی؟ سرسخت باش و به نظر دیگران توجه نکن🪼🐺