2777
2789

این سوال من نیست بچه ها من شوهر دارم 😁 

دختر داییم رو بعد کلی منت کشی داریم میفرستیم دیت 🤣 

دخترداییم فوق لیسانس حسابداری داره و یکبار تو دوران عقد جدا شده . حسابدار ارشد یه شرکت حمل و نقله . اونجا یه آقایی دیده خیلی خوشش اومده ولی ۷ ۸ ماه بوده داشته منت کشی میکرده تا دخترداییم راضی شده . حالا فردا بعد از وقت اداری باهم قرار ناهار دارن 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

دخترداییم میگه من منت کسی رو نمیکشم من دونگ خودمو باید بدم . حالا سر این دعوا شده بیایید کمک 🤣

نچ ، پیشنهاد میکنم یوتیوب شیما کاتوزیان رو ببینید 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره باید خودش حساب کنه البته منم هیچ وقت ذیت نرفتم الانم شوهر دارم 😂

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

دخترداییم میگه من منت کسی رو نمیکشم من دونگ خودمو باید بدم . حالا سر این دعوا شده بیایید کمک 🤣

وقت ازدواج دختر داییت نشده هنوز

اون پسرم بیچاره میکنید با این اخلاقی ک ایشون داره 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

هر کسی دعوت می کنه اون باید حساب کنه

دنگی خیلی زشته به نظرم 

رابطه‌ی رفاقتی رو که نمیخوان شروع کنن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نچ ، پیشنهاد میکنم یوتیوب شیما کاتوزیان رو ببینید

یعنی باید بذاره آقا حساب کنه ؟ ولی خودش میگه غرورم اجازه نمیده آویزون کسی بشم ک هیچ نسبتی با من نداره 

بنظر من هرکی دعوت کرده باید حساب کنه

ازون به بعد هم بیشتر آقا حساب کنه ولی گاهی خانوم هم مهمون کنه

اینکه هر کی دونگ خودش و بده نمیپسندم، بهتره مثلا ۲،۳ بار ک آقا حساب کرد یه بار هم خانوم حساب کنه

هر کسی دعوت می کنه اون باید حساب کنهدنگی خیلی زشته به نظرم رابطه‌ی رفاقتی رو که نمیخوان شروع کنن

بعد ۷ ۸ ماه منت کشی راضی شده یه قراری بذارن باهم حرف بزنن . دخترداییم از،این دخترای خودساخته ی مستقله فرق رابطه عاشقانه و رابطه های کاری‌رو نمیفهمه میگه من نمیتونم برم غذا بخورم پولشو یکی دیگه بده 😁

بگو نذار پسره چیزی بخره دوتا چایی بخورین

دیت ناهاره

اگر بگه فقط چایی ضایع ست بابا

فکر می کنه به خاطر پولش داره اینجوری میگه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️